Szerintetek mi az, ami már állatkínzás? (nem a törvény szabályai, hanem a saját véleményetek szerint)
Egy tákolmányhoz méteres láncra vert kutya,akivel annyit foglalkoznak,hogy napi egyszer elélökik a kaját.Nagy divat vidéken a bádoghordóhoz láncolás is.
Vagy a nem kívánt szaporulat vidéki módon(agyonverés,élve elásás stb.)elpusztítása.
2. ez a vidéki-zés elég megalázó...
Én is vidéki vagyok úgymond,de ezzel azt sugallod,hogy mindenki,aki nem városi,az buta,és kegyetlen az állatokkal.Ha más környezetben,más témában kerül elő,legtöbben arra használják,hogy primitívnek,műveletlennek és logikátlannak nevezzenek embereket...
Mint amikor a nem tudok melyik zenésznek az volt a szokása,hogy csajokat hívott fel smárolni..Aztán az egyiknek a pasija jól szájon törölte...(ami szerintem jogos volt,és a csajnak is járt volna egy kis elszámolás,még ha nem is pofon...)
3as,ezért is van,hogy nem a törvények érdekelnek.Mind megkerülhető,vagy kiskapukkal ki játszható.Az ember jó érzése,etikája,az nem.
Bármilyen olyan cselekedet, ami az állat életének minőségét rontja. Bántalmazás, éheztetés, szomjaztatás, hidegben nem megfelelő tartás, és a mozgás szabadságának olyan módon való korlátozása ami a testi méretéhez nem elég szükséges.
Továbbá én már a folytonos kiabálást (vannak akik sokat kiabálnak állataikkal, mert amúgy nincs kivel vagy éppen útban vannak) is annak tartom, mert ettől az állat folyamatos félelemben esetleg rettegésben éli életét.
Nálam ezt jelenti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!