Sztetek... Miért mérgezik manapság annyian a kutyákat?
Lehet megölte a macskájukat.
Kijárkál az utcára, és zavaró, megtámadja a bicikliseket, ugrál a gyalogosokra.
Kidugja a fejét a kerítésen és harap/ugat.
A nap 24 órájában ugat, nem tudnak tőle pihenni.
Ugatja a szomszédot amikor az a saját kertjében van kint.
Rengeteg oka lehet.
Vannak akik elvadított gusztustalan kutyákat tartanak, vagy faszkiegészítőnek, vagy harci kutyának, vagy csak ez az elképzelés a "házörzőről".
Az ilyenre nem lehet hatni, jobb ha megdöglik és nem veszélyezteti tovább a postást, szomszédot, gyerekeket.
De gyakoribb hogy valaki fő a levében mert ugat a kutya, és így találja megoldani a problémát.
Igen, ezt teljes mértékben megértem, szerencsére nem az én kutyusomról van szó!! VISZONT!! Ami engem felháborít az az, hogy egyre több ilyen van, és hiába a gazdi a hibas, nem ő szenvedni meg, hanem a kutya. Értem én hogy fáj a gazdának is, de a szerencsétlen kutya!? Ő csk a dolgát végzi, ösztönből csinálja a dolgokat, nem csk kipattan a fejéből hogy "nah akkor én most megharapok vkit". Ugyhogy most ideteszek a végére egy képzeletbeli óriás kérdőjelet!!
MIÉRT A KUTYA??
Talán azért mert ha a gazdit mérgezné meg akkor börtönbe kellene mennie.
De ez csak egy tipp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!