Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Miért mérgezi meg néhány...

Miért mérgezi meg néhány ember a szomszédainak az állatait?

Figyelt kérdés

Alapból az a véleményem, hogy akit zavar bármilyen háziállat jelenléte (akár kutya, vagy macska) a szomszédságban, az ne költözzön kertes házas környékre, mert ott tetszik-nem tetszik, előfordulhat, hogy legalább az egyik szomszéd tart valamilyen állatot, és ne adj' Isten kint az udvaron, és például néhány állat (pl. baromfi, kutya) néha hangos lehet.

Illetve ha bármi gondja van, át lehet menni a szomszédjához megbeszélni vele, hogy teszem azt, "A macskája átjött az én telkemre"/ "Többször arra riadok fel hajnalban, hogy Önnél kukorékol a kakas", "Halálra rémített a kutyája, mikor este jöttem haza a munkából és megugatott"/ stb...., legyen szíves valamit tenni ez ellen!" Nem az a megoldás, hogy az illető megmérgezi a környékbeliek állatait azért, mert valami miatt zavarják őt!

2020. jún. 6. 23:53
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen ember nem normális. Meg kéne beszélnie a szomszédokkal, ez egyértelmű.
2020. jún. 7. 00:02
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Attól függetlenül, hogy teljesen egyetértek, kíváncsiságból, hogy hallgattatod el a kakast humánus módon? Mert mi pl. hobbiból tartottuk a baromfikat, nem megenni. Nem öltem volna meg csak azért, mert a panelproli szomszédnak zavarja a méltóságos fülét.

Amúgy saját sztori:

Tényleg vannak ilyen panelproli szomszédaink 😂

Még évekkel ezelőtt történt, hogy az egyik nyavalygott, hogy a békák neszezésétől nem tud aludni éjjel. Erre nagyapám begyűjtötte az összes kertünkben fellelhető békát és átköltöztette hozzájuk az udvarra 😂😂😂😂

2020. jún. 7. 00:22
 3/5 anonim válasza:
52%
Ha falun belül élsz és valaki az állatok miatt panaszkodik akkor ott már komoly bajok vannak a fejében. Viszont városban jogosan panaszkodhat, HA nem felelsz meg az előírt szabályoknak. Megadják pontosan hogy milyen állatból mennyit tarthatsz, de ha ezt betartod akkor nem tehet ellened semmit. Vegyen füldugót, aztán dugja be vele a fülét, száját, meg a s..gét. A kutyának az a dolga hogy ugasson, a kakasé pedig az hogy kukorékoljon. A macskát meg nem lehet megkötni. Állatokat mérgezni pedig undorító, és büntetendő dolog. Nekem egyszer kutyámat mérgezte meg a szomszéd. Na ekkor úgy döntöttem hogy veszek egy "kis" magnót, aztán amikor hazajön éjjeles műszakból akkor lejátszom neki a kedvenc mulatós zenéimet újra és újra amíg el nem megy itthonról dolgozni. :) Egy hónap után elköltözött.
2020. jún. 7. 00:36
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Ez azért egy kétoldalú dolog. Mert ha én kertesházba költözök és lesznek állataim,akkor a macska ki se lép a házból, mert nem akarom, hogy lelépjen, a fél környék etesse vagy valami baja legyen. Ha kutyám lesz, akkor megnevelem és foglalkozok vele, hogy ne ugasson minden falevélre és ilyenkor általában nincs gond.

De ha egy nemtörődöm szomszédod van, aki dísznek tartja a kutyát és az nonstop ugat vagy a környék összes macskája a te udvarodon tart swinger klubot, akkor igen is pokolba kívánhatod a szomszédait állatostól. Nem jogos, hogy megmérgezi őket, én se tenném. És hiába próbálod meggyőzni a szomszédot, hogy a kutyája szociálisan nulla, mert még sose láttad kerítés kívül, és azért ugat minden szarrá, egyszerűen képtelen felfogni.

2020. jún. 7. 08:19
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Anyám gyerekkorában a kutyájukat azért mérgezték meg, mert nagyszüleim hagyták, hogy átszökdössön rendszeresen a szomszédba, ezt meg a szomszéd egyszer megelégelte. Persze ezt nagyon sokáig titkolták és teljesen más köntösbe csomagolták, csak pár hónapja nyögte ki nagyanyám egy beszélgetésnél, mert nekem lett kutyám másfél éve, és most találkoztak, és szóba került az ő volt kutyájuk, meg hogy én mennyi mindenre odafigyelek velük ellentétben.
2020. jún. 10. 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!