Tudnátok néhány tippet avval kapocslatban, hogy a hörcsögömnek (nőstény) a bűzmirigyével lehet-e a valamit kezdeni?
Figyelt kérdés
Mivel nem annyira szeretem megfogni mert a bűzmirigye miatt nagyon büdös lesz a kezem. Rendszeresen takarítva van, NAGYON ritka amikor kb. 2 hétig van ugyanabban a forgácsban, de akkor is forgács meg a maga a hely ahol van tiszta, és jó illatú, de a hörcsög szegény büdös ott hátul ... :( valami tipp?#hörcsög #hörcsögbűzmirigye
2017. ápr. 29. 20:04
1/8 anonim válasza:
Erről még nem hallottam, hogy a hörcsögnek is vannak ilyen gondok a bűzmirigyével. Az nem normális hogy ilyen büdös, állatorvossal meg kéne nézetni, lehet nem jó valami az étrendjével és a széklete büdösebb az átlagnál.
2/8 anonim válasza:
Nemhogy a nőstényeknél, a hímeknél sem tapasztaltam / hallottam ilyen problémáról, pedig már épp elég hörim volt. Szerintem is szakértő orvosnak kellene megmutatni.
3/8 Platypus válasza:
Az ivarzó nőstényeknek van egy fura szaga, amit főleg akkor lehet érezni, ha frászt kapnak valamitől. Az mondjuk nem normális, hogy állandóan érzed. Orvoshoz vitted már?
4/8 A kérdező kommentje:
Meg nem vittem de a napokban viszem! Koszi a valaszokat
2017. máj. 1. 01:04
5/8 A kérdező kommentje:
Az letezik hogy mar oreg azert?
2017. máj. 1. 01:04
6/8 anonim válasza:
Jézusom, mekkora helyen van? Hatalmas stressz neki, ha 2 hetente takarítod. Nagyon kicsi helye lehet, ha már 1-2 hét után takarítani kell, mert általában akár havonta is elég takarítani. Centiben leírnád a helyének a méretét?
De hogy a kérdésre is válaszoljak: az ivarzó nősténynek lehet szagos a bűzmirigye. Ezzel nem tudsz mit kezdeni. De ha csak mostanában lett büdösebb, elviheted egzotikus kisállatorvoshoz, hátha valami bajt jelez.
Egyébként nem hiszem, hogy attól lett büdösebb, hogy idősödik. Egyáltalán mennyi idős?
7/8 A kérdező kommentje:
Hello! KB 2 - 2 és fél éves, egyébként szép lassan kezdődött ez az egész "bödösdi", egy terráriumban van ami felül teljesen nyitott az az apro rácsok vannak rajta de nyitott. a terrárium mérete kb. 60x64x45 kb. és a 2 heti takarítás csak nagyon ritka , HETENTE szoktam. :)
2017. máj. 3. 23:49
8/8 anonim válasza:
Ez a terrárium kicsi neki, 100*50 cm alapterület lenne a megfelelő méret. Nem csoda, hogy ilyen gyakran szaga van. Egy megfelelő méretű helyet elég havonta takarítani, ha a pisisarkot minden nap megtisztítod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!