Csak en féltem nagyon a kutyám hogy meg mérgezik?
ha ez sikerül, lécci áruld el nekem is h hogy csináltad! :) hacsak persze nem egy alapvetően finnyás kutyád van.
amúgy én is félek a mérgezéstől, de vannak dolgok amiket el kell fogadni és nem kell túlparázni rajta magad, mert nem lesz jobb. :/ hiába nézel szét a zebrán és csak akkor mész ha zöld van, bármikor rád eshet egy cserép az utcán és meghalhatsz.
kutyasuliba egyszer egy virslibe vezettek egy drótot és ha a kutya fel akarta venni a földről, megcsapta egy kicsit. nem tudom h a nyomást érzékelte/távirányításos volt, de esetleg hasonló módszerrel próbálkozhatsz. bár én lehet h inkább nem sokkolnám vele a kutyáimat, de ez is egy lehetőség, ha nem is a leghumánusabb.
Nem érsz vele semmit.
Nekem volt egy kutyám aki velem nőtt fel, mindig én etettem. 4 éves koromban kaptam, már akkor is mindig velem volt és tőlem kapott kaját. Viszont tavaly októberben megmérgezték mert a kivizsgáláskor kiderült, hogy méreg volt a szervezetében- Hiába szokott hozzá hogy velem eszik, a mérget ugyanúgy megette. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!