Mit tegyek? Van a lépcsőházban egy lakó akinek két kutyája van egy kisebb meg egy nagyobb testű harci kutya. Van két gyermekem egy 12éves fiam meg egy 16 hónapos lányom. Féltem őket nagyon! Meg persze nekem is van egy pici kiskutyám őt is féltem.
Esetleg kitehetnél egy papírt a lépcsőházban feltűnő helyre (nyomtatóval nyomtatva lenne azon a szöveg, nem kézzel írva). "A kutyákat pórázon kötelező sétálni vinni" - és melléírni a vonatkozó jogszabályt.
(+ Ne félj ennyire a kutyáktól, mert azt megérzik, nagyon érzékeny állatok.
Lehet, hogy valamikor volt rossz élményed, ami kutyával kapcsolatos és amiatt félsz - vannak módszerek, amivel csökkenthető az ilyen félelem.)
A gyerekeid érdekében azért kicsit összeszedhetnéd magad, ilyen nyuszi hozzáállással hogy véded az érdekeiket?
Becsöngetsz a gazdához, és elmondod ezeket a dolgokat. Ha a szokásos arrogáns kutyatartóval állsz szemben, akkor pedig figyelmébe ajánlod a pórázrendeletet és a megszegéséért járó pénzbüntetést.
költözzetek. bunkók ellen nincs más megoldás :(
próbáljatok meg beszélni vele első körben, de a hatóság nem hiszem h közbe fog avatkozni, csak azért mert valakire rámorgott egy kutya...
Ha valóban támadás lett volna, már nem lenne ott a kutya. Menj oda a szomszédhoz, ismerkedj össze a kutyákkal, több, mint valószínű, hogy csak a rossz előítéletek miatt félsz.
Az én kutyámtól is sokan félnek a házban, pedig nála jámborabb kutya nincs a környéken. Bullterrier, de ez nem jelenti, hogy vérengző vadállat. Ellenben több olyan kistestű kutya is van nálunk, akik mellett nem lehet elmenni, mert azonnal bokán harap.
Mi az, hogy harci kutya? Ilyen fajta nincsen.
Elsősorban a gazdájának kell szólnod.
Másodszor, ha ez süket fülekre talál, akkor a jegyzőnek az önkormányzaton.
Mit jelent az, hogy "rátámadt"? Megharapott egy embert?
Az én kutyámra is állították, hogy morog, holott csak büfögött egy embereset kaja után.
Ha tényleg támadás történt volna, azt a kutyát már nem látnád.
Kedves kérdező!
Ne haragudj, de itt válaszolok a privátra. Az, hogy felállt a szőr a hátán, nem kutyatámadás. Ezért igazán felesleges ennyire félned a kutyustól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!