Mit tegyek? Van a lépcsőházban egy lakó akinek két kutyája van egy kisebb meg egy nagyobb testű harci kutya. Van két gyermekem egy 12éves fiam meg egy 16 hónapos lányom. Féltem őket nagyon! Meg persze nekem is van egy pici kiskutyám őt is féltem.
Nem ismered, de már ítélkezel, előre félsz a semmitől. Mellesleg a lépcsőn lefelé robogó kutya pórázzal veszélyesebb, ugyanis elgáncsolhat a pórázzal. Az meg messziről hallható, ha kutyák közlekednek a lépcsőn nem tudod nem észrevenni.
Bújj ki a buta feltételezésekből, ismerkedj.
Bántott? Nem.
Bántott mást? Nem.
Bántotta a gyereket? Nem.
Akkor meg???! Nekem is OFT-m van, és hidd el, senkit se bántana. Menj oda, mutatkozz be, vidd a gyereket is, ismerjétek meg a kutyát. Lehet a végén még jóba is lesztek ;)
Én is póráz nélkül sétáltatok 3 kutyát is, de alap, hogy nem engedem oda őket SENKIHEZ!!!
Nem kötelesek eltűrni, szeretni a kutyátlanok a kutyákat, a nyálukat-szőrüket!
És nem normális, hogy lépcsőházban több kutya szabadon rohangáljon fel-le!!! Nyilván ha szabadon menne lassan, gazdi kontrollja alatt, a kérdező se félne. De mikor trappolnak szerte-szét zárt szűk térben, az VESZÉLYES...ők is nekitámadhatnak más kutyáknak, vagy épp nekik ugorhat más kutya és kész a baj...lelökhetnek egy kis gyereket a lépcsőn, stb.
Pont az ilyen felelőtlen, nemtörődöm kutyatartók miatt utálják a kutyásokat :(
Nem àrtana megnevelni a kutyádat, ha kötekedik. A szomszéd kutyáját épp tegnap kapta el egy bichon, össze kellett varrni a száját.
Nem a nagytól kell félni, ha a tied a neveletlen.
Ha lerántaná a lépcsőn, nevelje meg a kutyáját.
Ha a Tied acsarkodik-morog, az bizony agresszió, ami félelmi is lehet simán...Te is neveld le erről, mert könnyen az életébe kerülhet, ha "rossz" kutyának ugat be :(
Itt kb. mindkettő gazdival baj van.
Mi az, hogy lerántaná a lépcsőn?! Meg kell nevelni a kutyát.
Másrészt, kérdező, az sem normális, hogy a te kutyád félelemből morog, acsarkodik más kutyákra. Egyszer lehet, hogy ez lesz a veszte.
Érdemes lenne kutyasuliznod vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!