Vizsla kutyám ólját szeretném fűteni. Eddig villanyégővel fűtöttem, de veszélyes és szabályozhatatlan. Tudnátok javasolni más fűtési megoldást?
Figyelt kérdés
Valami fűtőbetétre, vagy olyanra gondoltam ami nem hevül fel nagyon, nem égeti meg a kutyát. Esetleg burkolatot készítenék neki.2020. nov. 13. 09:13
11/20 anonim válasza:
Nekünk ez van. Jól működik és elég biztonságos. Van hozzá utasítás, de 10°C-ra érdemes állítani, így nem fázik meg. Szigetelni érdemes mellé a házát és szélvédett helyre tenni.
12/20 anonim válasza:
Mi az ivóvize alá vettünk melegítőlapot, ha néha ki kell rakni, akkor legyen vize
13/20 anonim válasza:
Vizsla kinntre nem való....
Remelem állatvedok hamar rátok találnak..
Verjem alátok....
14/20 anonim válasza:
13
én is ezt írtam
Ráadásul egy rohadt pin@ miatt rakta ki a hülye fa@sz, ha igaz.
15/20 anonim válasza:
Költői kérdés. Ha a kutyák kb 90 % benti, mert kint fázik, akár még egy kenelbe is megfagy, akkor ember nélkül eddig kint hogyan éltek? Csak most lett divat ez a hülyeség h ilyen olyan kutya csak bentre való, komolyan csodálkozom, mi jön még? Saját franciaágy a kutyának? Sztem a kutya kintre való, fűtött, elv jól bélelt kutyakenelbe, nem a nappali kanapéjája. Nyilván aki akarja tartsa ott, de ne legyek már szr g,eci ha máshogy gondolom.
16/20 anonim válasza:
utolsó
Az én vizslám bármikor kimehetett, ha akart. Soha nem akart . Ja, és velem aludt. Arra sem kényszerítette senki.
17/20 anonim válasza:
Rövid szőrű kutyát kinn tartani télen faxa dolog lehet..
Az is felmerül itt hogy ha fűtött is a kutyaház es a kutya a minuszokban bele van bujva a házba akkor a gazdája kijar e hozzá..megvan az interakció? Vagy ott rohad meg kinn a kutya aki amúgy társas lény lenne..
18/20 anonim válasza:
Fűtött kutya ólból én nem következtetnék rögtön felelőtlen állattartásra...persze a rosszindulat.
19/20 anonim válasza:
Nincs rosszindulat. Az a kutya eddig bent volt. Az a rosszindulatú , aki ezek után kivágja. Remélem a nő röpült már ahová való.
20/20 anonim válasza:
Ezt sehol nem írta még a kérdező, csak következtetés.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!