Kezdőoldal » Állatok » Állatvédelem » Vizsla kutyám ólját szeretném...

Vizsla kutyám ólját szeretném fűteni. Eddig villanyégővel fűtöttem, de veszélyes és szabályozhatatlan. Tudnátok javasolni más fűtési megoldást?

Figyelt kérdés
Valami fűtőbetétre, vagy olyanra gondoltam ami nem hevül fel nagyon, nem égeti meg a kutyát. Esetleg burkolatot készítenék neki.

2020. nov. 13. 09:13
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
77%
Fűtött matrac? Létezik kifejezetten kutyának.
2020. nov. 13. 09:22
 2/20 sessa válasza:
83%
Infrafilm
2020. nov. 13. 09:46
 3/20 TR75 ***** válasza:
90%

Infrapanel.

[link]

2020. nov. 13. 09:49
 4/20 anonim ***** válasza:
75%

Vizsla nem való kintre. Nem Te raktad ki azt a kérdést: hogy hozzád költözött a párod, ezért kib@sztad szerencsétlent az udvarra, aki egész életében benti kutya volt, de a párod meg nem tűri meg a lakásban?

Ha igen, ott világosan leírták, hogy ilyen kutya nem való kintre, és inkább a kedves partner szűrét kellene kitenni.

2020. nov. 13. 09:57
 5/20 anonim ***** válasza:
83%
Jól szigeteld le a házát és infra. Vezérléssel, mert az se jó, ha nagy a hőmérséklet-különbség a benti meg a kinti hőmérséklet között, fokozottan nagy olyankor a megfázás veszélye.
2020. nov. 13. 10:07
 6/20 anonim ***** válasza:
83%

[link]

Ilyet terítettem le a macskám házának egyik oldalára. A belső szigetelés alá.

Plusz még szénát raktam bele (szalmát nem találtam a környéken, viszont széna a Tesco-ban is volt).

A ház alja a földtől el van emelve és a házában sátorszerű vastag szigetelés van a szénán kívül.

Azért van az egyik oldalon, hogy ha túl meleg neki. Át tudjon menni a másik oldalra.

Teljesen meg van vele elégedve.

2020. nov. 13. 10:29
 7/20 anonim ***** válasza:
64%

Engedd be a vizslát. Az enyém bent aludt velem. Akkor sem jött ki, ha kértük.

A vizsla nagyon fázós.

2020. nov. 13. 18:55
 8/20 anonim ***** válasza:
15%
Mennyiért adod el?
2020. nov. 13. 18:55
 9/20 anonim ***** válasza:
0%
8 vagyok. A vizsla érdekelne, megveszem, ha nem kell.
2020. nov. 13. 18:56
 10/20 anonim ***** válasza:
0%
Dobd ki a párodat inkább, ha igaz, hogy egy ilyen g€civel álltál össze. Az ilyen az nem társ, hanem egy egoista rohadék
2020. nov. 17. 08:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!