Kezdőoldal » Állatok » Állatvédelem » Mit tennétek, ha az Észak-kore...

Mit tennétek, ha az Észak-koreaiak helyében lennétek?

Figyelt kérdés

Akinek nem ismert még: betiltották a kutyatartást, a kutyákat le KELL adni az éttermeknek.

Bár úgy tudom, hogy csak a fővárosban, szóval talán a vidékre cipelés megoldás, de ki tudja meddig, mikor találják ki az egész országra kiterjedően.

Én szerintem előbb végeznék magam itthon fájdalommentesen a kutyámmal, semmint hagynám hogy elvigyék, azt se tudja mi történik vele épp, féljen, várjon engem úgy, hogy sohasem tudok érte menni többet, aztán egy hentes kezére jusson.

Borzalmas, undorító, nem is találok szavakat, komolyan a könnyeim potyognak ha csak belegondolok.

2020. aug. 19. 23:29
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:
8-as neked szerencsére emiatt sohasem kell majd pezsgőt bontani :D Remélem semmi örömöd nincs az életben.
2020. aug. 19. 23:59
 12/35 anonim ***** válasza:
74%

Ezen én is gondolkodtam tegnap hogy mit csinálnék.

Elrejteném a kutyámat és próbálnék nem feltűnést kelteni.

Ha rájönnének akkor ő menne a vágóhídra, én meg munkatáborba, de azt nem várnám meg, abban a pillanatban megölném őt is és saját magamat is, gyorsan, szenvedésmentesen.

Ha szerencsénk lenne akkor évekig élhetnénk így észrevétlenül, ha nem, akkor is sokkal jobban járnánk mintha elkapnának és elhurcolnának minket.

2020. aug. 20. 00:00
 13/35 anonim ***** válasza:
86%

Itthon nem lenne ilyen, mert senki nem hagyna, ilyen helyzetben nem tomeges kutya-ongyilkossagok lennenek, hanem kemeny tuntetesek, mi be tudunk vonni gondolom EU-s allatvedo szerveket is, ha kell. Szoval tok feleslegesen olned meg a kutyadat, mert ugysem menne at egy ilyen terv.

Naluk meg nyilvan nem valasztas kerdese.

2020. aug. 20. 00:00
 14/35 anonim ***** válasza:
54%
Én azt mondanám nekik vigyék el innen a cigányokat, azokat megehetik és jó ideig el lennének látva.
2020. aug. 20. 00:02
 15/35 anonim ***** válasza:
77%
Nyilván az mindenkinek egyértelmű hogy itthon ez soha nem fog megtörténni, de ez egy elméleti kérdés. Kis fantázia, emberek.
 16/35 A kérdező kommentje:
A házikedvenc legyilkolása nem egy kultúra része. Az, hogy kínában fogyasztanak kutyát meg egyebet azt lehet kultúrának nevezni, el lehet fogadni (vagy nem, de ez az ő dolguk). Az, hogy máshol a tehenet tekintik szent állatnak és nem eszik meg az is kultúra. Az, hogy egy kutyát elfogadó társadalom elveszi a kutyát olyanoktól akik szeretetben tartják az nem kultúra hanem a diktatúra ugye.
 17/35 anonim ***** válasza:
23%
Jo, akkor fantazia, atadnam a haziallatom, mert annyit oszinten szolva nem er meg semmi es senki, hogy magamat oljem meg miatta. Szarul ereznem magamat, de kihevernem idovel, ennyi.
2020. aug. 20. 00:06
 18/35 anonim ***** válasza:
64%
A kutyám a családom része, ha oda kéne adnom valószinűleg nem sokáig bírnám. Inkább meghalnék én is és vinném őt is magammal
2020. aug. 20. 00:07
 19/35 anonim ***** válasza:
81%

Nem vagyok teljesen tisztában azzal, hogy egész pontosan milyen is ott az élet, ennek fényében valószínűleg ezt tenném:

Beültetném az autómba (ha van olyanom) és elhajtanék messze, valami kihaltabb területre, az ágyával és a megmaradt eledelével együtt, és - szörnyen fájó szívvel - otthagynám.

Reménykednék benne, hogy feltalálja magát, és képes lesz túlélni.

Bár nagyon szeretem, tuti nem rohannék utána a halálba. Másrészt megtartani sem tudom, nagyon hamar kiszúrnák, és vinnék is el.

2020. aug. 20. 00:16
 20/35 anonim válasza:
80%
Valszeg ha ott születtem volna, akkor nekem az lenne valamilyen szinten a normális. Több mint valószínű, hogy beállnék a katonaságba, vagy fociznék, hogy válogatott legyek.
2020. aug. 20. 00:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!