Nem túl fiatal kismacska nem megy haza ti mit tennétek?
Cicánál előfordulhat, igen, hogy nem megy haza, ha máshol kap enni.
Viszont az sem biztos, hogy van gazdája. Lehet, hogy nemrég kitették a közeletekben, és így talált oda hozzád.
Fotózd le, és tegyél ki a környéken, utcán, állatorvosnál pár plakátot, hogy találtad, keresed a gazdiját. Felteheted közösségi oldalra is.
Ha nem jelentkezik érte senki pár hétig, és nem is megy el, akkor két lehetőséged marad: vagy megtartod, befogadod, vagy próbálsz neki új gazdát találni.
Én a helyedben befogadnám, viszont kitennék egy hirdetést a környéken, hogy találtál egy kiscicát és nálad átveheti a gazdája. Ha idő elteltével nem jelentkezik érte senki, akkor tartsd meg. Viszont a tartását a kötelező oltásai előtt bent a lakásba old meg. 1. magadhoz kell szoktatni 2. nehogy valami betegséget elkapjon!
Amúgy én hozzád hasonló helyzetben vagyok. Annyi különbséggel, hogy ipari helyen találtam egy 4 hét körüli még szopós csöppséget aki két napon keresztül éjjel-nappal nyivákolt de az anyukája nem kereste. Haza vittem, orvos már látta, még cumizva eszik, de már vasárnap óta szobatiszta! Szerintem jobb helyen van nálunk, mint egyedül a szabadban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!