Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Zöldség-gyümölcs üzletem...

Zöldség-gyümölcs üzletem van,35m2 eladótérrel. Egy hete nyitottam. Milyen HACCP követelmény van?

Figyelt kérdés
2019. jún. 26. 20:31
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Te tudod a választ a kérdésre? Piszkálni tudjátok csak a másikat.

Mert mindenki csak vetít.

Mindenesetre én jól szórakozom.

2019. júl. 1. 17:49
 12/14 A kérdező kommentje:
Gúnyolódjatok rajtam nyugodtan , boldogan olvasom soraitokat.
2019. júl. 1. 17:51
 13/14 anonim ***** válasza:

Megkaptad a választ a 3-as hozzászólásban:

"beírod a keresőbe, hogy "HACCP követelmények", üzletnyitás."

Ha esetleg nem lenne egyértelmű, akkor a google keresőbe.

2019. júl. 1. 18:01
 14/14 A kérdező kommentje:

HACCP komoly emberek ezek is. Telefonos megbeszélés után kiküldték a papírokat. Bármit mondhattam a telefonba.Az illető azt mondta felesleges kijönnie. Itt mindenki sza...ik az előírásokra. Csak pénz kell nekik semmi más.

Most lehet továbbra is piszkálni, hogy nem jó HACCP-t kerestem fel. De lepereg rólam.

Csak azért írtam meg , hogy tudjátok van üzletem, HACCP előtt is volt, és működőképes. Mert én teszek a célom megvalósításáért, ti pedig csak károgjatok továbbra is!!!

2019. aug. 13. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!