Szerintetek mennyire érné meg otthora venni egy kis gyümölcsprést?
Figyelt kérdés
Mennyire lehet jövedelmező ha bele fekteték 700-800 ezer forintot?
Ilyenre gondoltam [link]
Szerintetek pár év alatt vissza hozná az árát vagy mindem szezonban hozna akkor is ha mondjuk a környéken több is van?
2019. jan. 13. 10:37
1/12 anonim válasza:
Mi a cèlod vele? Üzleti?
Van hozzà gyümölcsösöd?
2/12 A kérdező kommentje:
Másoknak gyümölcsöt préselni, főként bérbe dolgizni vele, vagyis almát csavarni.
Ezzel szeretném kiegészíteni a jövedelmem.
2019. jan. 13. 11:11
4/12 anonim válasza:
+számold hozzá a feldolgozó kialakítási költségeit, hogy egyáltalán külön engedélyt meg működésit kapj,ezen felül évente haccp ,félévente rágcsálóirtás, kémiai kockázatbecslés és a vállalkozás fenntartási költségek.
Egyszerűbb ha bérbe adod a gépet maximum gazdálkodóknak.
5/12 A kérdező kommentje:
S pl ha feketén csinálom?
2019. jan. 13. 13:50
6/12 anonim válasza:
...és azt ki fogja úgy igénybevenni?
7/12 A kérdező kommentje:
Környék szinten elég sokan szerintem, hanem a termékekre mennyi az adózás?
2019. jan. 13. 17:03
8/12 anonim válasza:
Ha feketén csinálod, akkor milyen adót szeretnél fizetni?
9/12 anonim válasza:
Ha feketén csinálod, a termelő onnantól fogva nem fog tudni eredetet igazolni, hogy elvitte hozzád préseltetni a gyümölcsöt és meg is van lőve az eladásaival. Max marad a szomszédok közti terítés, de az meg elég kis volumen, mire visszatérül a berendezésed ára.
10/12 A kérdező kommentje:
persze ha feketen akarnám nem kérdezném az adót el is valasztottam vesszővel s utánna kérdeztem, hogy ha hivatalosan dolgoznék mennyi lenne az adózás?
2019. jan. 14. 21:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!