Zöldség gyümölcs egyénivállakozást szeretnék jó ötlet lehet esetleg?
Ha a faluban te vagy az egyetlen zöldséges (és általában nem kiskerteznek az emberek), akkor nagyon. Ha a sokadik egy városban, ráadásul közel a többihez, akkor kevésbé.
Mehet nagyon jól, többeket ismerek, akik alaposan megszedték magukat ilyenből. Igaz, évekkel ezelőtt, talán nem volt ennyire "telített" a piac?
Mindenesetre azt is hallottam, hogy nagyon kizsigerelő munka.
"inkább saját magamnak dolgoznék még ha többet is kell dolgoznom mint évekig másnak hajtsak a semmiért"
Ez így van, csak jó lóra tegyél, ne járj úgy, mint én, akinek öt év után becsődölt a vállalkozása, mert bedőlt a korábban jól menő piac. :)
(u.i.: Az én hibám, hogy így jártam, mert sokkal korábban gondolnom kellett volna arra, hogy több lábon álljak. Tanultam belőle.)
Szia!
Megkérdezhetem, hogy hogyan működik a vállalkozásod? Én 3 hete nyitottam zöldség gyümölcs üzletet és csapnivaló a forgalmam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!