Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Zöldség-gyümölcs üzletem...

Zöldség-gyümölcs üzletem van,35m2 eladótérrel. Egy hete nyitottam. Milyen HACCP követelmény van?

Figyelt kérdés
2019. jún. 26. 20:31
1 2
 1/14 Mihago ***** válasza:
Komolyan a GYK-ra jössz fel megkérdezni ilyen alapvető dolgot MIUTÁN megnyitottad a boltot? Hát téged sem az eszedért fognak kitüntetni. Na meg a Google-t sem ismered.
2019. jún. 26. 20:54
 2/14 A kérdező kommentje:
Filozofálni nagyon tudsz. Értelmezd a kérdést. Szerinted ez a válasz arra amit kérdeztem?
2019. jún. 26. 21:06
 3/14 anonim ***** válasza:

Nézd, kérdező, a helyzet az, hogy én tegnap nem írtam, mert kiakadtam és inkább nem írtam semmit.

DE! Norm,ális ember, legalábbis, ha szabálykövető, MEGNYITÁS ELŐTT tájékozódik a követelmények felől, és nem nyit egy boltot, aztán ha összefertőzi az embereket, meg hasmarsot, fertőzést kapnak, stb, akkor majd csak lesz valami...

És igen, jogos az első kiakadása, mert basszus, legalább anynit megtehetnél, hogy beírod a keresőbe, hogy "HACCP követelmények", üzletnyitás.

És nem, nem fogom belinkelni Neked, mert egy "szemétláda" vagyok - vállalkozóként legalább ennyit tegyél meg magadért, ne másoktól várd a megoldást, mert nagy pofára esésekbe és büntikbe fogsz beleszaladni így.

2019. jún. 27. 08:36
 4/14 anonim ***** válasza:
Egy haccp-st kéne felvenni.
2019. jún. 27. 09:45
 5/14 anonim ***** válasza:
Kérdező, neked nincs zöldség-gyümölcs üzleted! Csak álmodtad...
2019. jún. 28. 22:36
 6/14 A kérdező kommentje:
Te álmodsz, mert van üzletem kedves 5ös beszóló
2019. jún. 30. 20:34
 7/14 A kérdező kommentje:
Kedves 1.ill. 3. beszóló értékelem, hogy ennyit "fáradtál" a válaszod megírásával, de az ilyen szent beszédet hagyd másnak. Ha hagytalak "felidegesíteni" én nyertem. Egyszerűen nem kellett volna vesződnöd a "válasszal". Értékes perceket vesztegettél el a drága idődből rám. És ezt az időt már soha nem kapod vissza.
2019. jún. 30. 20:39
 8/14 anonim ***** válasza:
Neked legfeljebb a piacon van "üzleted". Ha boltod lenne, már régen tudnád, hogy milyen feltételekkel nyithattál volna üzletet, mivel ki sem nyithatnál amíg nem teljesül minden. További szép álmokat! :)
2019. jún. 30. 23:17
 9/14 A kérdező kommentje:
Te meg Ébredj fel. Egyáltalán nem úgy van mint ahogy te írtad. Ha te olyan okos vagy akkor miért itt osztod azt a kevés észt ami van neked? Vigyázz mert nem marad :-)
2019. júl. 1. 05:21
 10/14 anonim ***** válasza:
Gondoltam, hogy "nem úgy van"...Nincs neked boltod egyáltalán, de még csak engedélyeid sem. Az, hogy itt kinek mennyi esze van, a te helyedben éppenséggel nem emlegetném... Amúgy meg ha neked olyan sok (lol) van, miért itt kérdezgetsz ilyet? Talán mert fogalmad sincs hogyan kel boltot nyitni? XD
2019. júl. 1. 08:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!