Mekkora érvágás egy boltnak ha 1 hétig azért van zárva mert nincs eladója?
mekkora érvágás fogalmas helyen levő pékségnek ha 1 hétig azért van zárva mert nicns kiszolgálója?
2 eladója volt forgórendszerben (de /du), mindkettő egyszerre lépett le, mást nem találtak csak 1 hét múlva így 1 hétig zárva volt a bolt.
Azért ez rendes árvágás nem?
Főleg hogy a pékeket akik a háttérben dolgoznak azokat azért fizetni kellett különben ők is elmentek volna. Fizették őket de nem kellett smmit csinálniuk hizsen a bolt zárva.
AZért egy így együtt combos veszteség lehet nem?
"Jó eséllyel meg sem érzi a bolt mögött lévő cég/vállalkozás."
Jó kis cég az valóban ami 40 misivel van a nav-os szégyenlistán.... jó kis cég!
És ha X határidőig nem perkál akkor végrehajtás jön majd és akkor repül a bolt + törzstőke +gépek stb.
#21 nézd, én a kérdésre válaszoltam, egy 1-hetes bezárás alapesetben egy boltnak meg sem kottyan.
Az, hogy rosszul megy a bolt, vagy hogy *esetleg* egy szarember viszi mögötte a céget, az ettől teljesen független kérdés, nem értem mit akarsz elérni azzal, hogy tudomásunkra juttatod nemtetszésedet a bolttal kapcsolatosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!