Akinek van munkahelyváltásban/keresésben tapasztalata;mennyi ideig érdemes a hirdetésre válaszolni (=önéletrajzot küldeni) pl. még 1 hétig, még 2 hétig stb. ha a hirdető nem ad meg dátumot. Mennyi idő, ha behívnak állásinterjúra, az első munkanapig?
Amíg él a hirdetés, maximum nem jeleznek vissza már.
"Mennyi idő, ha behívnak állásinterjúra, az első munkanapig?"
Ez józan paraszti ésszel is tudhatnád, hogy nincs rá általános válasz.
"Szabira mehettek-e és mennyivel előre kell szólni?"
Cégfüggő, kommunikálni kell.
Az ilyen nettes hirdetéseknél mindenhol megvan adva dátum, csak nagyon kell nézni, a rendszer jelez is, hogy a hirdetés már lejárt és valahol nem engedi elküldeni a jelentkezést. Nekem eddig 2 nap, 1 hét alatt visszajeleztek, az persze már más tészta, hogy odabolondítottak, aztán nem lett a felvételből semmi. Pont tavaly történt (Profession), már évek óta működő cég, új csarnokot nyitás előtt állt, 100 embert terveztek felvenni. Megírtam a tesztet, próbamunkán is voltam , kb 20 írás, olvasás tudatlan emberrel, mégis 2 nap múlva kaptam az elutasító e-mailt.
De! olyan hirdetéssel is találkoztam már, hogy az illető cég, 1-1.5 éve hirdeti magát, folyamatosan, a hirdetés nem jár le soha és nem kerestek, nem keresnek .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!