Mekkora érvágás egy boltnak ha 1 hétig azért van zárva mert nincs eladója?
mekkora érvágás fogalmas helyen levő pékségnek ha 1 hétig azért van zárva mert nicns kiszolgálója?
2 eladója volt forgórendszerben (de /du), mindkettő egyszerre lépett le, mást nem találtak csak 1 hét múlva így 1 hétig zárva volt a bolt.
Azért ez rendes árvágás nem?
Főleg hogy a pékeket akik a háttérben dolgoznak azokat azért fizetni kellett különben ők is elmentek volna. Fizették őket de nem kellett smmit csinálniuk hizsen a bolt zárva.
AZért egy így együtt combos veszteség lehet nem?
szóval mindegy is mivel került fel (én azt is tudom mert reg tag vagyok a feketelistán)
de mindegy mivel mert ha rajta van az rég rossz
"számszerűsítve lehet hogy milliós összeg"
Igaz, az a cégtulaj amely 40 milliós NAV tartozást tudhat magáének, az tud valamit.
szintén nem vitatéma, feketelista hu nav -os adat.
Mi a vállalkozás neve?
Ha annyira rossz helyzetben lenne a pékség már rég csődöt jelentett volna a tulaj aztán le is van tudva a 40 millás tartozása.
Bazsi reggel írtad, hogy megkaptad az állást a mekiben, most meg itt vered megint a nyálad!
Letelt a munkaidő, vagy már ki is rúgtak?
"Akkor légyszíves mutasd meg a céget a fekete listán"
1. nem mutatom a modik úgyis törölnék.
2. és ha mutatnám azzal előrébb lennénk?
De tudjátok mit???
Mutatom!!
Hoztam is meg nem is alapjon!!
Itt a cég tessék benne van...
Na? Ez se jó?
Adótartozással rendelkező adózók (nem magánszemélyek)
E nyilvántartás azon adat(ok) kivételével minősül közhitelesnek, amely adato(ka)t jogszabály más nyilvántartás részeként közhitelesnek minősít. Az adózás rendjéről szóló 2017. évi CL. törvény 125. § (3) bekezdése alapján az adóhatósági nyilvántartás közhitelessége alapján az ellenkező bizonyításig vélelmezni kell annak jóhiszeműségét, aki az adóhatósági nyilvántartásban szereplő adatokban bízva szerez jogot. Az ellenkező bizonyításig az adóhatósági nyilvántartásba bejegyzett adatról vélelmezni kell, hogy az fennáll, és az adóhatósági nyilvántartásból törölt adatról vélelmezni kell, hogy nem áll fenn
Az állami adóhatóságnál nyilvántartott, 180 napon keresztül folyamatosan fennálló, 100 millió forintot meghaladó nem magánszemély - adózók közzététele (2018.12.31-i állapot)
Jó eséllyel meg sem érzi a bolt mögött lévő cég/vállalkozás.
Nekem is van vállalkozásom (nem túl nagy, havi 1 millió körüli profittal), mindig legalább 3 havi tartalék van benne a rendes működéshez, pedig úgy veszem ki belőle a pénzt ahogy az nem szégyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!