Férfiak boltja! Működne?
Egy olyan üzlet ahol a férfiak megtalálják amit keresnek úgy mint: horgászat,vadászat,paintball,airsoft,military,íjász,foci,motor,autós felszerelések.
Szerintetek?
"Men's World"

Ha kérdezel,köszönd meg hogy válaszolnak,még ha neked nem is tettszik a válasz.
Annyiban jó gondolat,hogy épp azért lenne esetleg sikeres,mert a férfiak utálnak vásárolni,és így nem kéne öt felé menni,megkapna mindent egy helyen.
Csak egyre figyelj nagyon. te a közelébe se menjél.Ilyen stílussal nem élsz meg a kereskedelemben.túl sok üzlet van ahhoz,hogy megengedd magadnak,hogy egy vevőt is mosoly nélkül szolgálj ki.

A komment megírásának időpontja: 06-27 08:00
Ahhoz képest, hogy segíteni próbáltam neked...
Ha megerősítésért jöttél, akkor bocs, én kérdésnek vettem, és próbáltam legjobb tudásom szerint hasznos tanácsot adni.
Nekem amúgy teljesen mindegy, de sok sikert kivánok hozzá tiszta szívből.

Elképzeltem a helyzetet. Csókolom, mi az az airsoft?
"airsoft egy élethű katonai játék!tudatlan!"
Jó, viszlát...

Hát ha a vásárlókkal is így fogsz bánni tuti belebuksz. Én is csak nem rég óta tudom mi az airsoft és szerintem csak azok tudják akik fegyvermániásak vagy kisgyerekük van vagy a kettő közül valaki az ismeretségi körükben.
Az ötleted amúgy nem teljesen marhaság, de nem az a lényeg benne, hogy minden egy helyen legyen, ennek egy nagyon jóreklámot kell csinálni és jó helyen kell, hogy legyen pl. azt el tudom képzelni,hogy ha elég ismert sokan mennének ajándékot vásárolni. Az meg hogy milyen áron tudod eladni attól függ hogy mennyire tusz pl. gyárból rendelni stb. De ha ez az első üzlet amit nyitnál nem ajánlom, mert ahhoz tűlságosan vegyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!