Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Férfiak boltja! Működne?

Férfiak boltja! Működne?

Figyelt kérdés

Egy olyan üzlet ahol a férfiak megtalálják amit keresnek úgy mint: horgászat,vadászat,paintball,airsoft,military,íjász,foci,motor,autós felszerelések.

Szerintetek?

"Men's World"

2010. jún. 26. 21:26
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
muszáj kiosztani azokat a parasztokat akik idióták.
2010. jún. 28. 09:15
 12/20 anonim ***** válasza:

Ha kérdezel,köszönd meg hogy válaszolnak,még ha neked nem is tettszik a válasz.

Annyiban jó gondolat,hogy épp azért lenne esetleg sikeres,mert a férfiak utálnak vásárolni,és így nem kéne öt felé menni,megkapna mindent egy helyen.

Csak egyre figyelj nagyon. te a közelébe se menjél.Ilyen stílussal nem élsz meg a kereskedelemben.túl sok üzlet van ahhoz,hogy megengedd magadnak,hogy egy vevőt is mosoly nélkül szolgálj ki.

2010. jún. 29. 17:39
 13/20 A kérdező kommentje:
háháháháháháháhá!köszi szépen a válaszokat.igaz sokra nem megyek velük de nem is ez volt a cél!a hülye válaszokra meg csak hülye kommenteket lehet írni.
2010. jún. 29. 20:03
 14/20 anonim ***** válasza:

A komment megírásának időpontja: 06-27 08:00

Ahhoz képest, hogy segíteni próbáltam neked...

Ha megerősítésért jöttél, akkor bocs, én kérdésnek vettem, és próbáltam legjobb tudásom szerint hasznos tanácsot adni.

Nekem amúgy teljesen mindegy, de sok sikert kivánok hozzá tiszta szívből.

2010. jún. 30. 12:38
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Remélem nem nyitsz boltot, mert én utálom az olyan helyeket ahol hülyének néznek ha megkérdezek valamit :(
2010. jún. 30. 17:51
 16/20 A kérdező kommentje:
úristen mekkora gyökér lehetsz te is!mikor volt ilyenről szó?
2010. jún. 30. 18:51
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Elképzeltem a helyzetet. Csókolom, mi az az airsoft?

"airsoft egy élethű katonai játék!tudatlan!"

Jó, viszlát...

2010. jún. 30. 22:33
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Lemaradt hogy te még utánnamszólnál, hogy "úristen mekkora gyökér lehetsz"
2010. jún. 30. 22:34
 19/20 A kérdező kommentje:
hát ha faszi vagy akkor tuti hogy egy gyökér lehetsz ha nem tudod mi az az airsoft!pfff
2010. júl. 1. 07:47
 20/20 anonim ***** válasza:

Hát ha a vásárlókkal is így fogsz bánni tuti belebuksz. Én is csak nem rég óta tudom mi az airsoft és szerintem csak azok tudják akik fegyvermániásak vagy kisgyerekük van vagy a kettő közül valaki az ismeretségi körükben.

Az ötleted amúgy nem teljesen marhaság, de nem az a lényeg benne, hogy minden egy helyen legyen, ennek egy nagyon jóreklámot kell csinálni és jó helyen kell, hogy legyen pl. azt el tudom képzelni,hogy ha elég ismert sokan mennének ajándékot vásárolni. Az meg hogy milyen áron tudod eladni attól függ hogy mennyire tusz pl. gyárból rendelni stb. De ha ez az első üzlet amit nyitnál nem ajánlom, mert ahhoz tűlságosan vegyes.

2010. júl. 2. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!