Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Ez a vállalkozás működne?

Ez a vállalkozás működne?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok és közgazdászatot tanulok. Elég sokszor eljátszok a gondolattal, hogy milyen vállalkozást szeretnék indítani. Nemrég ez az ötlet körvonalazódott meg bennem. Van angliában a tej kiszállítás. Biztos ismeritek. Vennék egy autót kb(3.000.000ft), szereznék egy beszállítót, és csináltatnék egy profi honlapot (250.000ft). A honlapon ki lehetne választani napi lebontásban, hogy ki mit szeretne reggel. Mi pedig kiszállítanánk. A termékek lehetne bármi, ami egy kisboltban megtalálható. Szerintem elég sokan ölnének azért, hogy ne kelljen korábban kelni, és boltba járkálni... A hasznot nem termékenként szedném, hanem például heti 2.000ft lenne a kiszállítás díja. Mit gondoltok erről?
2011. máj. 16. 17:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
halva született ötlet.
2011. máj. 16. 17:20
 2/12 A kérdező kommentje:
részleteznéd?
2011. máj. 16. 17:22
 3/12 anonim ***** válasza:
Mo-n is van tejkiszállítás. De szerintem sem működne, kapásból 3 dolog jutott eszembe, nem részletezném.
2011. máj. 16. 18:19
 4/12 anonim ***** válasza:
De mindenképpen dícsérendő hogy ötletelsz!
2011. máj. 16. 18:21
 5/12 anonim ***** válasza:

A kisvállalkozások halálra vannak ítélve, kivéve ha pénzmosó vállalkozás, de a naiv kis ötletedből meg hogy 16 éves vagy, nem hiszem hogy kokaint csempésztél a hugyhólyagodban Puerto Rico-ból.

Csak olyannal futhatsz be ami Magyarországon még nincs.

2011. máj. 16. 23:03
 6/12 anonim ***** válasza:

A kérdező kommentje:

részleteznéd?

csinálj egy költségvetést és meglátod.

- célzott bevétel

- ehhez szükséges megrendelők száma

- eszközigény, ennek megtérülése

- piackutatás

- árképzés

ha ezeket mind kitalálod, és a vállalkozásod reálisan mondjuk 200k Ft tiszta nyereséget termel havonta, akkor már érdemes gondolkodni róla...

2011. máj. 18. 13:01
 7/12 anonim válasza:
Ne kérdezz ilyeneket.Mert ha úgy van és te tudod hogy jó ötlet csináld és ne hagyd hogy lebeszéljenek róla.Finomítsd és össze fog állni.Nekem van egy cégem.Amikor elkezdtem mindenki azt mondta más is próbálta és neki sem sikerült,nem úgy megy az ahogy te gondolod,STB hülye dumák.Nem?Csak lessétek meg.Most ezzel a szar hülye halott ötletemmel 6embernek adok munkát és teljesen hivatalosan és nincsenek anyagi gondjaim.És úgy kezdtem hogy mindenem feltettem rá.1 éve kezdtem.16 éves vagy még 1000dolgot ki fogsz találni.De egyet midig tarts szemelőt.Minden nagy lépés egy kicsivel kezdődik.Ne hallgass senkire csak magadra.
2011. máj. 19. 20:38
 8/12 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek:) főleg az utolsónak! gratulálok neked! remélem én is el fogok oda jutni ahova te már eljutottál, és én is legalább olyan sikeres leszek:)
2011. máj. 19. 21:23
 9/12 anonim válasza:

Az összes negatív hozzászólás p..safüst!

A vállalkozásod akkor lesz sikeres, ha bízol magadban, ha kitűnsz a többiek közül...lehet a közeledben 15 hasonló vállalkozás, ha te vagy a legprofibb, te kínálod a legjobbat, akkor te leszel a legnagyobb.Sajnos ezek miatt a negatív gondolkodású emberek miatt van romlásban az ország! Mi is képesek vagyunk bármire. Én rendelnék tőled, mekkora király már, reggel házhoz hozzák a friss tejet!!

2011. máj. 22. 22:45
 10/12 anonim ***** válasza:
Ez egy jó hozzáállás, de sajnos a való életben nem érdekli az embereket, hogy te mit akarsz. Ha így lenne, akkor én holnaptól felfújható rózsaszín szárnyas disznókat árulnék, mert bízok benne hogy megveszik az emberek és szeretném, ha mindenkinek lenne egy...
2011. máj. 23. 11:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!