Ez a vállalkozás működne?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok és közgazdászatot tanulok. Elég sokszor eljátszok a gondolattal, hogy milyen vállalkozást szeretnék indítani. Nemrég ez az ötlet körvonalazódott meg bennem. Van angliában a tej kiszállítás. Biztos ismeritek. Vennék egy autót kb(3.000.000ft), szereznék egy beszállítót, és csináltatnék egy profi honlapot (250.000ft). A honlapon ki lehetne választani napi lebontásban, hogy ki mit szeretne reggel. Mi pedig kiszállítanánk. A termékek lehetne bármi, ami egy kisboltban megtalálható. Szerintem elég sokan ölnének azért, hogy ne kelljen korábban kelni, és boltba járkálni... A hasznot nem termékenként szedném, hanem például heti 2.000ft lenne a kiszállítás díja. Mit gondoltok erről?2011. máj. 16. 17:05
11/12 ekeke válasza:
Bármi lehet jó, ha pl. élvezed, hogy négykor kelsz.. és hétig ellopják a tejet onnan ahová tetted...
12/12 anonim válasza:
Ötletnek nem rossz,de van ilyen Magyarországon.Tejszállítás.És pl a CBA-nak van webshopja is.De szerintem ebből nem lehet megélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!