Férfiak boltja! Működne?
Egy olyan üzlet ahol a férfiak megtalálják amit keresnek úgy mint: horgászat,vadászat,paintball,airsoft,military,íjász,foci,motor,autós felszerelések.
Szerintetek?
"Men's World"
nem működne, mert kihagysz egy nagy vásárlóerőt, a nőket
Horgászat idényjellegű, a paintball és airsoft tömegesen nem vonzza a vásárlókat, motor-autó felszerelés meg bárhol van
akkor te sem vagy megrögzött horgász mert télen is lehet pecázni.
Kihagyom a nőket?Ha venni akar vmi ajándékot neki hova menne szerinted?
A lényeg,hogy minden egy helyen lenne!
Lesz még szerszám részleg is!:)
Szerintem a férfiak megrogynak ha betérnek egy ilyen boltba.Addig a csajok meg mehetnek shoppingolni!:)
Árulj guminőt is, akkor lesz nő is :P
Egyébként pont azért nem működne szerintem, mert a férfiak általában nem szeretnek vásárolni. A nők olyanok, hogy szeretnek csilivili helyeken mászkálni konkrét cél nélkül is, aztán ha megtetszik nekik valami útközben, akkor megveszik. A férfiak meg általában utálnak boltba menni, utálnak sorban állni, és csak akkor mennek le valamiért, ha éppen kell valami...
Nem tudom, hogy te vagy-e az, aki már kérdezett hasonlót, de én erre is azt mondom, hogy nem. Az a baj, hogy a Tesco meg a többi nagyáruház olyan árakat diktál, amivel egy induló bolt nem tud versenyezni...
Max. akkor lehet, ha spéci a bolt, pl. hangszer vagy állat, de ezekből általában telített a piac mindenhol!
ha mindenből szeretnél egy picit akkor is már nagy üzlet kell ehhez. (ennek nem nagyon látom értelmét)
ha viszont mindenből mindent (tehát 6-7 féle jól felszerel szaküzlet egyben), akkor meg már egy komplett pláza egyik emeletét meg tudnád tölteni.
Ezek nem férfiaknak szóló dolgok. A felsorolt témák csomó nőt is érdekelnek, és rengeteg férfit meg egyáltalán nem.
Én pl. a horgászatot gyűlölöm; vadászat, paintball, military, íjászat nem érdekel; airsoftról még sose hallottam, hogy eszik vagy isszák (puha levegő???); foci érdekel, de aligha vennék azzal kapcsolatos cuccokat; motor és autó: ha lenne, potenciális vevője lennék az azzal kapcsolatos felszereléseknek, de momentán nincsenek.
Ettől függetlenül az üzlet működhet, de kérdés, hogy mivel kínálnál többet a konkurenciánál, és ezt az információt hogyan juttatnád el a potenciális vásárlókhoz. Egy már kiépült piacon kell ugyanis megélned, ahol nagy cégek is benne vannak a versenyben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!