Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Férfiak boltja! Működne?

Férfiak boltja! Működne?

Figyelt kérdés

Egy olyan üzlet ahol a férfiak megtalálják amit keresnek úgy mint: horgászat,vadászat,paintball,airsoft,military,íjász,foci,motor,autós felszerelések.

Szerintetek?

"Men's World"

2010. jún. 26. 21:26
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
a nőket és a szexuális segédeszközöket kihagytad, anékül nem férfi a férfi :D
2010. jún. 26. 21:30
 2/20 anonim ***** válasza:

nem működne, mert kihagysz egy nagy vásárlóerőt, a nőket

Horgászat idényjellegű, a paintball és airsoft tömegesen nem vonzza a vásárlókat, motor-autó felszerelés meg bárhol van

2010. jún. 26. 21:34
 3/20 A kérdező kommentje:

akkor te sem vagy megrögzött horgász mert télen is lehet pecázni.

Kihagyom a nőket?Ha venni akar vmi ajándékot neki hova menne szerinted?

A lényeg,hogy minden egy helyen lenne!

Lesz még szerszám részleg is!:)

Szerintem a férfiak megrogynak ha betérnek egy ilyen boltba.Addig a csajok meg mehetnek shoppingolni!:)

2010. jún. 26. 21:49
 4/20 anonim ***** válasza:

Árulj guminőt is, akkor lesz nő is :P

Egyébként pont azért nem működne szerintem, mert a férfiak általában nem szeretnek vásárolni. A nők olyanok, hogy szeretnek csilivili helyeken mászkálni konkrét cél nélkül is, aztán ha megtetszik nekik valami útközben, akkor megveszik. A férfiak meg általában utálnak boltba menni, utálnak sorban állni, és csak akkor mennek le valamiért, ha éppen kell valami...

2010. jún. 26. 22:47
 5/20 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy te vagy-e az, aki már kérdezett hasonlót, de én erre is azt mondom, hogy nem. Az a baj, hogy a Tesco meg a többi nagyáruház olyan árakat diktál, amivel egy induló bolt nem tud versenyezni...

Max. akkor lehet, ha spéci a bolt, pl. hangszer vagy állat, de ezekből általában telített a piac mindenhol!

2010. jún. 27. 01:24
 6/20 czibles ***** válasza:

ha mindenből szeretnél egy picit akkor is már nagy üzlet kell ehhez. (ennek nem nagyon látom értelmét)

ha viszont mindenből mindent (tehát 6-7 féle jól felszerel szaküzlet egyben), akkor meg már egy komplett pláza egyik emeletét meg tudnád tölteni.

2010. jún. 27. 01:32
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

Ezek nem férfiaknak szóló dolgok. A felsorolt témák csomó nőt is érdekelnek, és rengeteg férfit meg egyáltalán nem.

Én pl. a horgászatot gyűlölöm; vadászat, paintball, military, íjászat nem érdekel; airsoftról még sose hallottam, hogy eszik vagy isszák (puha levegő???); foci érdekel, de aligha vennék azzal kapcsolatos cuccokat; motor és autó: ha lenne, potenciális vevője lennék az azzal kapcsolatos felszereléseknek, de momentán nincsenek.

Ettől függetlenül az üzlet működhet, de kérdés, hogy mivel kínálnál többet a konkurenciánál, és ezt az információt hogyan juttatnád el a potenciális vásárlókhoz. Egy már kiépült piacon kell ugyanis megélned, ahol nagy cégek is benne vannak a versenyben.

2010. jún. 27. 01:58
 8/20 A kérdező kommentje:
Nem férfiaknak szóló dolgok?ótejóég?akkor nőknek?vagy gyerekeknek?igen amúgy utálok én is boltokba járkálni,nade ha mindent megkapok egy helyen???az már kicsit komoly.és igen,elég nagy üzlethelység kell.mint egy c und a!airsoft pedig egy élethű katonai játék!tudatlan!
2010. jún. 27. 08:00
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Mindenesetre a vevőket sose oszd úgy ki mint a legutóbbi válaszodban...
2010. jún. 27. 12:53
 10/20 anonim ***** válasza:
hagyd, kijött a kereskedői véna. :)..vagy valami más. kedves kérdező, téged úgysem lehet meggyőzni, hogy nem rentábilis dolog ilyenbe fogni, ha van elég tőkéd ilyesmihez és elég nagy az elszántságod, próbáld ki és meglátod mi történik. én csak jót kívánok, de az előző válaszokban is ecsetelt okok miatt nem valósznű, hogy ez nyereséges lenne.
2010. jún. 27. 15:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!