Milyen kiegészítő tevékenység passzol a pénzügyi szolgáltatás közvetítéshez?
Figyelt kérdés
Sziasztok, nyilván nem főként innen informálódom, de kíváncsi vagyok tapasztalatokra. Pénzügyi szolgáltatásokat közvetítek egy banknak egyéni vállalkozóként. Szeretnék emellett valamilyen kiegészítő tevékenységet végezni, ami összefügg a szakmámmal. Mivel aláírtam egy összeférhetetlenségi nyilatkozatot, így nagyon sok minden ki van zárva. Ezen gondolkozom jelenleg, hogy mit lehetne csinálni még. Jelenleg arra gondoltam, bár nem tudom ez mennyire kivitelezhető és hogyan, hogy mivel nagyon kevés az iskolákban a pénzügyi oktatás, és nem tartalmazza ezt az oktatási rendszer, ezért elmehetnék előadásokat tartani pl. 7.-8.-os iskolásoknak a bankolásról, hitelekről, alap dolgokról. Tudom, hogy ez nem megy ilyen egyszerűen, arra lennék kíváncsi, hogy lehetne ezzel elindulni, vagy van-e valakinek más ötlete, milyen tevékenység lehet még jó emellett? (kommunikatív vagyok, elég sok mindent tudok a szakmában, főleg a hitel a szakterületem), de ha valami más hasonló tevékenység jut valakinek eszébe, ami nem annyira függ össze, azt is írja meg, hátha kapok ihletet. Igazából a jelenlegi jövedelmemet szeretném kiegészíteni. Köszönöm szépen előre is. :)2018. jún. 19. 21:44
1/2 anonim válasza:
Amit írsz az mns egyéb oktatás.
De ha van szabadidőd akkor ingatlanozhatsz is ami mellé a lakáshitelt, meg a kötelező biztosítást is megkötheted alkuszként.
2/2 A kérdező kommentje:
Kedves Norbert, köszönöm szépen, de nem megy. Írtam, hogy aláírtam egy összeférhetetlenségi nyilatkozatot, így nem lehetek alkusz :) Nem dolgozhatok más bankoknak. Mindenképp olyan dolog érdekel, ami nem összegérhetetlen. A jelenlegi helyem nem akarom elhagyni.
Mi az az mns egyéb oktatás? MNB-re gondolsz? Lehet ilyet valahol csinálni? köszönöm
2018. jún. 29. 22:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!