Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Milyen vállalkozást kéne...

Milyen vállalkozást kéne indítanom kevés tőkéből?

Figyelt kérdés
ami korszerű és jól tudna működni

2018. jan. 28. 00:38
 1/10 anonim ***** válasza:
68%
Leginkabb semmilyet.
2018. jan. 28. 01:51
 2/10 anonim ***** válasza:
53%
semmilyet
2018. jan. 28. 06:58
 3/10 anonim ***** válasza:
60%
Kis nyersanyagigényű szolgáltatás.
2018. jan. 28. 08:42
 4/10 anonim ***** válasza:
A jövedelmezőség a lényeg, akkor a kevés tőke is megsokszorozódik.
2018. jan. 28. 13:22
 5/10 anonim ***** válasza:
77%

Kedves kérdező, ha nem bírod a kritikát és más szubjektív véleményét, akkor kíméld meg magad a válaszom elolvasásától!

Erre nem fogsz neked hasznos vagy tetsző választ kapni. Kitől vársz választ? Olyantól aki ért hozzá és értelmes. De azok nem fognak válaszolni, mert nem akarnak konkurenciát. Olyan is válaszolhat, aki nem ért hozzá, de akkor legfeljebb olyan választ kapsz, hogy: "Legyé' pék oszt' csá'!"

Gondolom azzal sem vagy megelégedve, ahogy finoman körülírták, mert azt a józan eszeddel is kitalálhatod. Azok is jól írták, akik azt mondták, hogy "semmijet", mert ha mástól "kölcsönzöd" az ötletet, akkor nem fogsz mindent beleadni, mivel nem a tied, pedig egy vállalkozást csak úgy lehet vezetni, hogy szívvel-lélekkel mindent beleraksz. Nekem is vannak ötleteim, de én sem fogom megmondani, mert jómagam sem óhajtok vetélytársakat az előtt, hogy elindíthatnám a saját vállalkozásomat.

Egy vállalkozás nagy pénzügyi befektetés, kis tökével elég nehéz. Az ötletet viszont mint már utaltam rá, neked kell megszerezni. De el ne keseredj, mindenből meg lehet élni, ha jól csinálod.

Sok sikert a vállalkozásodhoz!

15/L

UI: Amúgy a közgázon sok ilyen témájú órát adnak, hallottam már, hogy valaki csak úgy beült egy előadásra, pedig nem volt az egyetem hallgatója. Az ilyen témájú könyvek is sokat tudnak segíteni (pl: Vezetés elmélet, marketing és a nagy "mumus", a számvitel is)

2018. jan. 31. 19:52
 6/10 anonim ***** válasza:
*semmilyet
2018. jan. 31. 19:54
 7/10 anonim ***** válasza:
76%
Kemény, hogy a 15 éves csaj okosabb mint a kérdező :D Ment a zöld.
2018. jan. 31. 20:37
 8/10 anonim ***** válasza:
0%
5: te nem vagy se 15 éves, se lány, az hótbiztos!
2018. febr. 22. 18:20
 9/10 anonim ***** válasza:

Kedves #8!

Értesítelek, hogy valóban 15 éves vagyok és lány, ugyanis én beérem ennyivel, nem érzek késztetést arra, hogy egy biológiai enciklopédiából keressem ki az aktuális szekszuális identitásom, mint némely kortársam.

De köszönöm szépen a bókot, miszerint válaszom minősége és tartalma meghaladja az általad ismert 15 évesek gondolkodási szintjét. Vagy csak te élsz igen rossz helyen. Nem az összes velem egykorú jár plázákba vagy dohányzik az iskolai mellékhelységben, mert úgygondolja, hogy ezzen tettével most megcsillantotta az egyedi személyiségét... ami minden utcasarokról visszaköszön.

Ha a tudásom mélysége zavar a témában (ami mellesleg elég érdekes, ugyanis csekély információval rendelkezem erről a területről szerény véleményem szerint), akkor jelzem, hogy Édesapám most fejezte be másod diplomaként a közgázt, emiatt van rengeteg könyv itthon a vállalat vezetésről, illetve a marketingről. Továbbá nyáron kiveséztem a témát, amennyire időm engedte, mivel érdekesnek tartottam, az egyetemi könyvek alapján.

A koromat pedig azért írtam a válaszom végére, mert sem nekem, sem pedig bárki másnak nem mindegy, hogy egy témában nem kifejezetten jártas "taknyos" 15 éves, vagy pedig egy MTA egy "rangidős" tagja írja-e a tanácsot.

15/L (#5)

2018. febr. 22. 20:52
 10/10 anonim ***** válasza:
*nemi identitás, nem szexszuális. Szexszuális irányultság van, elnézést, felcseréltem.
2018. febr. 22. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!