Van 4 millió forint befektetni való tőkém. Milyen vállalkozást érdemes inditanom belőle? Piacképes ötlethez esetleg be is tarsulnek.
Jó lenne azért valamilyen szinten ismerni a körülményeidet. Hol laksz, melyik kistérségben/járásban, mekkora populáció adott, stb.
Otthon van-e mondjuk felesleges terület, ahol akár magánemberként adószámmal fogadhatnál vendégeket (Szép kártyának köszönhetően jelentős piaca van, ráadásul a következő években tuti, hogy egyre több pénzt fognak ilyen kártyákra utalni). ( [link]
Van-e valamilyen végzettséged/tudásod, amihez hozzácsaphatnád ezt a pár milliót?
Kerestem még egy hasonló Marketing Commandos tippáradatot, de nem jártam sikerrel...
Az én tervem: élelmiszer-zöldség-gyümölcs nagyker.
Kicsiben már működik, de nagyban jobb lenne, csak
nekem meg a tőke hiányzik...
Örömmel látom, hogy mindkét kérdés sikerrel zárult :)
Majd informáljatok minket az örömteli fejleményekről!
Én 1.000.000 forintból el tudnék indítani egy saját vállalkozást. Amennyiben ebbe be társulsz, három dolgot biztosítok.
1, Az összeget egy éven belül 20%-os kamattal vissza fizetem,
2, Számodra előnyös szerződést kötünk,
3, Segítek ötletekkel, hogy a fennmaradó 3.000.000 forintból mit lehet kezdeni, és ingyenes reklámozom a majdani induló vállalkozásod.
Nem szélhámos vagyok, az ajánlatom komoly. Ha látsz benne fantáziát, találkozzunk, és beszéljünk a részletekről.
Minden tisztelettel mondom, hogy ez az összeg ezzel a hozzáállással vállalkozás alapításra kevés. El fog fogyni, mire beletanulsz. Jobban jársz olyan befektetéssel, amely a piaci szférában található, így keresni is lehet vele.
Mi például importtal foglalkozunk. 1 konténer általunk forgalmazott termék 12000 USD, azaz nagyjából 3,3mFt, amit egyben adunk tovább. Egy kanyar 45 nap a gyártást és a szállítást is beleszámítva. 2 befektetőnk van, az egyik 10, a másik 7mFt-ot fektetett be. Mindketten havi 5% profitot generálnak befektetéseik után.
Neked is valami ehhez hasonlót kellene keresned, mert így biztos nem bukod el a pénzed és normális hozamot realizálhatsz. (Ellentétben a bankok által kínált nevetséges kamatokkal)
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!