Hol tud egy adott személy befektetőket találni egy nagyon jó ötlethez és tervhez?
"Pontosan, ez ház és kocsik."
A kocsi nem fedezet: bármikor totálkárosra törhet, eladhatod a másik tudta nélkül, stb.
A ház is csak akkor fedezet, ha van rajta biztosítás és 100 %-osan a tulajdonodban van.
Várjál 31 milliód van, és 15-20 milliót akarsz a vállalkozáshoz?
Vannak EU-s hitelpályázatok akár Pest-megyére is, akár vidékre is, amik bőven fedezik ezt, 0%-s kamattal.
Csak akkor vesznek el bármit ha nem fizeted vissza.
Minek ehhez tőkés társ, aki 10-20%-t fog visszadobni neked?
Tudod én azt nem értem, hogy ha van egy jó ötlet, és neki vannak meg a kapcsolatai, akkor miért nem küldi el az üzleti tervet, meg a kockázat becslést.
Ha el akarnám lopni, teljesen mindegy, hogy a tárgyalás előtt vagy után rakom ki, és utána megcsinálom én magam.
Ha komolyan gondolod írj, adok egy email címet. Pénz van befektetésre, ha értelmes, meg ha jól számoltad a költségeket. Lehúzásra, és hülyeségre nem adok pénzt.
Meg légből kapott ötletekre.
Mondjuk remélem nem úgy számolt, mint az bányász gyerek, hogy 3 milliót kell befektetni, és az első évben 1 milliót hozz vissza a befektetésből, és igazából hasznot csak 4 év után fog termelni, addigra meg ki tudja mi lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!