Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Hol tud egy adott személy...

Levikee11 kérdése:

Hol tud egy adott személy befektetőket találni egy nagyon jó ötlethez és tervhez?

Figyelt kérdés
Rendelkezem egy nagyon jó ötlettel ami megfelelő segítsèggel, felvilágosítással rengeteg pénzt hozna akár napi szinten és nem is annyira komplex.
2018. jan. 24. 20:24
1 2 3 4 5 6
 51/55 A kérdező kommentje:
Jézusom! Egyszer szèp világban élünk mondhatom. Csak azért mert nem akarom elárulni a tervem, már szélhásom vagyok... ez már nevetséges. Politikusnak kiváló lennél azok is más emberek szavait forgassàk ki. :)
2018. jan. 27. 06:30
 52/55 anonim ***** válasza:

"Pontosan, ez ház és kocsik."

A kocsi nem fedezet: bármikor totálkárosra törhet, eladhatod a másik tudta nélkül, stb.

A ház is csak akkor fedezet, ha van rajta biztosítás és 100 %-osan a tulajdonodban van.

2018. jan. 27. 08:27
 53/55 anonim ***** válasza:

Várjál 31 milliód van, és 15-20 milliót akarsz a vállalkozáshoz?

Vannak EU-s hitelpályázatok akár Pest-megyére is, akár vidékre is, amik bőven fedezik ezt, 0%-s kamattal.

Csak akkor vesznek el bármit ha nem fizeted vissza.

Minek ehhez tőkés társ, aki 10-20%-t fog visszadobni neked?

2018. jan. 27. 10:20
 54/55 anonim ***** válasza:
Minek minek utolsó.. Mert ez most már egy nyilvánvaló átverés.
2018. jan. 27. 12:47
 55/55 anonim ***** válasza:

Tudod én azt nem értem, hogy ha van egy jó ötlet, és neki vannak meg a kapcsolatai, akkor miért nem küldi el az üzleti tervet, meg a kockázat becslést.

Ha el akarnám lopni, teljesen mindegy, hogy a tárgyalás előtt vagy után rakom ki, és utána megcsinálom én magam.

Ha komolyan gondolod írj, adok egy email címet. Pénz van befektetésre, ha értelmes, meg ha jól számoltad a költségeket. Lehúzásra, és hülyeségre nem adok pénzt.

Meg légből kapott ötletekre.

Mondjuk remélem nem úgy számolt, mint az bányász gyerek, hogy 3 milliót kell befektetni, és az első évben 1 milliót hozz vissza a befektetésből, és igazából hasznot csak 4 év után fog termelni, addigra meg ki tudja mi lesz.

2018. jan. 28. 02:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!