Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Hol tud egy adott személy...

Levikee11 kérdése:

Hol tud egy adott személy befektetőket találni egy nagyon jó ötlethez és tervhez?

Figyelt kérdés
Rendelkezem egy nagyon jó ötlettel ami megfelelő segítsèggel, felvilágosítással rengeteg pénzt hozna akár napi szinten és nem is annyira komplex.
2018. jan. 24. 20:24
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:
78%

"Az ügyessége alapján."

Ha ügyességen múlik és online akkor a csalók és a robotok nyernek.

2018. jan. 26. 10:30
 42/55 anonim ***** válasza:

31: Szia, nekem van befektetni való pénzem és pont hasonló befektetésben gondolkodom.

Kérlek küldd át privátban az üzleti tervedet, illetve hogy milyen biztosítékokat tudsz felajánlani fedeztkként, ha esetleg a befektetett pénz nem térülne meg.

2018. jan. 26. 12:49
 43/55 anonim ***** válasza:

3 milliót tud adni max.

Már leírta, biztosíték az nincs.

2018. jan. 26. 13:17
 44/55 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló te nem tudsz olvasni. Írtam ,hogy 105000 EURÓ fedezetem is van ha arról van szó.
2018. jan. 26. 16:24
 45/55 anonim ***** válasza:

Tehát kéne neked totál 15-20m Ft és ehhez keresel befektetőt miközben van kb.31m Ft-od?

Akkor meg mi a rossebnek befektető, ha olyan tuti az ötleted???

Belevágsz és tied az összes lé, de inkább munkahelyet keresel a kérdésed alapján, vagy sokkal inkább balekot aki neked erre pénzt ad :)

2018. jan. 26. 20:03
 46/55 anonim ***** válasza:

Ez nekem is megfordult a fejemben, csak én nem írtam le, tudod miért? :-)

Mert ezt írja a kérdező:

"105000 EURÓ fedezetem is van "

A fedezet ugyanis nem csak készpénz lehet, hanem bármi más, pl. ház, stb. Hát ezért.

2018. jan. 26. 21:34
 47/55 anonim ***** válasza:
Igen de ha annyira tuti befektetés akkor vegyen fel hitelt a házára. Jelzálog hitelt néhány százalékos kamatra kaphat. Kockázati befekteto viszont jóval nagyobb hozamot vár.
2018. jan. 26. 21:44
 48/55 A kérdező kommentje:
Pontosan, ez ház és kocsik. Hitelt ép eszü ember nem vesz fel, mert a bank úgy megfingat mint a fene, a befektető nem egy banki papír ami ha nem percre pontosan van elveszi a házat. Szerintem egy jó befektető tud jó tanácsokkal és inspirációval szolgálni. Ezt egy bank mikor teszi meg? A második legjobb ok ,hogy nem csak egy mberre hárul a teher,sok mindenben tud segíteni egy befektető, mivel neki is ugyan úgy érdeke a pénzkeresés mint nekem.
2018. jan. 26. 23:55
 49/55 anonim ***** válasza:

El vagy te tévedve barátom, épeszű ember pont, hogy hitelt vesz fel mert most aprópénzért kapod. A kockázati tőkés pedig 10-25* annyit kér majd vissza és ugyanúgy kirantja alolad a keglit ha nem perkalsz időben.

Kockázati befektetohoz csak olyan megy akinek a meztelen segge van és rá van utalva egy befektetore.

2018. jan. 27. 00:05
 50/55 anonim ***** válasza:

Tipikus szélhámos dumák:

-szidják a bankrendszert és a kamatokat

-szidják a hatalmas kamatokat, de 50-250-szer annyit meg szívesen perkálna egy befektetőnek

-szidják az embereket, akik nem lépnek be a tutiba

-szidják az embereket, akik annak ellenére sem lépnek be, miután kijelenti, hogy EGY IGAZI MAGYAR BELÉPNE!

Továbbá:

-SAJÁT PÉNZT SOHA NEM HAJLANDÓAK KOCKÁZTATNI!

-Előszeretettel szeretnének kölcsönt magánszemélytől kamatmentesen, de akár a banki kamatok 10X-ért is!

2018. jan. 27. 06:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!