Hol tud egy adott személy befektetőket találni egy nagyon jó ötlethez és tervhez?
"Az ügyessége alapján."
Ha ügyességen múlik és online akkor a csalók és a robotok nyernek.
31: Szia, nekem van befektetni való pénzem és pont hasonló befektetésben gondolkodom.
Kérlek küldd át privátban az üzleti tervedet, illetve hogy milyen biztosítékokat tudsz felajánlani fedeztkként, ha esetleg a befektetett pénz nem térülne meg.
3 milliót tud adni max.
Már leírta, biztosíték az nincs.
Tehát kéne neked totál 15-20m Ft és ehhez keresel befektetőt miközben van kb.31m Ft-od?
Akkor meg mi a rossebnek befektető, ha olyan tuti az ötleted???
Belevágsz és tied az összes lé, de inkább munkahelyet keresel a kérdésed alapján, vagy sokkal inkább balekot aki neked erre pénzt ad :)
Ez nekem is megfordult a fejemben, csak én nem írtam le, tudod miért? :-)
Mert ezt írja a kérdező:
"105000 EURÓ fedezetem is van "
A fedezet ugyanis nem csak készpénz lehet, hanem bármi más, pl. ház, stb. Hát ezért.
El vagy te tévedve barátom, épeszű ember pont, hogy hitelt vesz fel mert most aprópénzért kapod. A kockázati tőkés pedig 10-25* annyit kér majd vissza és ugyanúgy kirantja alolad a keglit ha nem perkalsz időben.
Kockázati befektetohoz csak olyan megy akinek a meztelen segge van és rá van utalva egy befektetore.
Tipikus szélhámos dumák:
-szidják a bankrendszert és a kamatokat
-szidják a hatalmas kamatokat, de 50-250-szer annyit meg szívesen perkálna egy befektetőnek
-szidják az embereket, akik nem lépnek be a tutiba
-szidják az embereket, akik annak ellenére sem lépnek be, miután kijelenti, hogy EGY IGAZI MAGYAR BELÉPNE!
Továbbá:
-SAJÁT PÉNZT SOHA NEM HAJLANDÓAK KOCKÁZTATNI!
-Előszeretettel szeretnének kölcsönt magánszemélytől kamatmentesen, de akár a banki kamatok 10X-ért is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!