Levikee11 kérdése:
Hol tud egy adott személy befektetőket találni egy nagyon jó ötlethez és tervhez?
Figyelt kérdés
Rendelkezem egy nagyon jó ötlettel ami megfelelő segítsèggel, felvilágosítással rengeteg pénzt hozna akár napi szinten és nem is annyira komplex.2018. jan. 24. 20:24
21/55 A kérdező kommentje:
Ez mind tudatos :)
2018. jan. 24. 22:30
22/55 anonim válasza:
Mi lenne ha nem rébuszokban beszélnél hanem konkrétan leírnád mit akarsz? Mi az a nagy ötlet? Aztán ha valaki fantáziát lát benne akkor ad rá pénzt neked.
23/55 A kérdező kommentje:
A válaszom egyszerü. Ha leírnám itt a teljes ötletem, megvalósítanák nem pedig segítenének. Szabadalmaztatni szeretném,majd ha ez megtörtént akkor leírom. Addig is várom a komoly érdeklödőket nem pedig a komolytalan kommentelők szó kifordittásait.
2018. jan. 24. 22:38
24/55 anonim válasza:
"saját profit körülbelül 2800-3500 Dollár. NAPI szinten."
Ez már maga a szélhámosság.
Szabadalmaztatni csak tárgyakat lehet, üzleti módszereket nem.
Szóval vedd ki a kezed a biliből...
25/55 anonim válasza:
Azt várod hogy egy befektető úgy adjon pénzt, hogy nem avatod be a részletekbe? Elárulom komoly ember még sem hallgat a részletek ismerete nélkül.
26/55 anonim válasza:
"1000 aktív ember után úgy hogy abból 100 nyer"
Tehát 900 nem nyert? Akkor szerencsejáték.
27/55 xswerdy válasza:
igen, ebből az elejtett mondatodból kibukott, hogy szerencsejátékról van szó. Az pedig nem egyszerű, az minden országban koncesszióhoz, meg mindenféle extra adókhoz van kötve. Szóval nem annyiról szól, hogy neked van ötleted, nekem pénzem, lefejlesztetjük, és dől a pénz. Amúgy meg elég nagy a konkurencia, még ha pont ilyen tényleg nincs is.
28/55 A kérdező kommentje:
Semmi köze a szerencsejátékhoz, abszolut. Egyébként arra a válaszra csak annyit ,hogyha nem ismertetem a részleteket nem keres meg senki csak annyit mondok ,hogy nekem komoly és határozott befeketető kell aki ha szeretne pénzt csinálni az keressen meg, még Facebook elérhetőséget is adtam.
2018. jan. 25. 12:28
29/55 A kérdező kommentje:
Nem itt mindenki előtt fogok leírni egy olyan ötletet ami tényleg új, nem szerencsejáték, nem MLM semmi avon meg oriflame hanem egy új pénzszerzési lehetőség.
2018. jan. 25. 12:30
30/55 anonim válasza:
Üzleti terv van, megtérülési idővel? Meg az összegről, amit be lehet fektetni, illetve van önrészed legalább 10%?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!