Hol találhatok befektetőt/befektetőket?
Van egy ötletem amit szeretnék megvalósítani. Az ötlet hibátlan és már konkrétan tervem is van a kivitelezésre.
A befektető igazából társ lenne és neki passzív jövedelemként működne, mivel a munka nagyrésze az enyém lenne.
2019 elején valószínűleg önerőből sikerül elindítanom ezt az egészet, de jelen problémáim miatt muszáj felajánlanom a társulás lehetőségét.
A kérdésem hogy hol találhatok olyan személyeket akik segítenének nekem elindítani ezt az egészet?
Olyan dolgokra gondolok mint pl.: kickstarter, csak én 1 maximum 2 személy befektetését/társulását várom.
Vagy van-e olyan bank ami ezt az egészet finanszírozná?
Viszonylag nem szükséges túl nagy összeg.... minimum 1,5-3Millió forint -ra lenne szükségem
Hülye és "vicces" "nem hagyhattam ki" válaszokat mellőzük légyszíves, semmi kedvem a sok gyps-hez...
Ez egy teljesen publikus dolog, bárki megvalósíthatja (ha van elég szakmai tapasztalata) én nembánom :)
Végül is ha megkapom majd a kölcsönt ígyis-úgyis belekezdek, addig is felajánlom a társulás lehetőségét :)
Ez nem egy olyan dolog amit ellophatnak és én majd emiatt "kiesek a kosárból"
Például itt. De csak akkor kapsz pénzt, ha tényleg életképes a dolog. Általában a jelentkezők 1%-a hoz olyan innovációt, amit érdemes támogatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!