Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Van itt olyan, akinek a...

Van itt olyan, akinek a Forever Living Product tönkretette az életét? Vagy ismertek ilyen embert?

Figyelt kérdés

2017. dec. 25. 09:21
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
0%

Laikusok szemében úgy tűnhet, hogy okos dolgokat írtál.

Aki csak egy kicsit képben van a szakmával kapcsolatban, az mindegyik mondatodat tényekkel alátámasztva tudja cáfolni.

Ha a munkahelyeden is hasonló buta kifogásokat mondanál a főnököd előtt, már másnap sem kellene bemenned :)

2020. márc. 26. 22:24
 32/42 anonim ***** válasza:
72%

Milyen tènyek? Na had làssam azokat a "valòs" tènyeket. Ja hogy nincsenek.Na tàmaszd alà akkor a vèlemènyem!

Azok a tènyek amiről regèlsz, de semmit nem mutatsz fel, azok a tènyek szàmomra valòtlanok, de èn vagyok a hülye mert engem nem lehet behàlòzni.

Tudod van aki szereti a munkàjàt nem mindenki kènyszerből jàr be....

2020. márc. 27. 11:13
 33/42 anonim ***** válasza:

Igazad lehet. Neked nem való az MLM.

Buta embereknek tényleg nem való.

2020. márc. 28. 00:51
 34/42 anonim ***** válasza:
72%

Igen igen ez àltalàban egy tipikus mlm-es vèlemènye. Ők az istenek, mindenki màs rajtuk kivül buta.

Ràdhagyom.

Bàr sajnos mint èszrevettem ebben a topikban, hogy rosszul viseled ha nem a tièd az utolsò szò.

2020. márc. 28. 09:18
 35/42 anonim ***** válasza:

Amit írtam, nem vélemény. Ellentétben a tieddel.

Amit írtam, az tény. Ellentétben a tieddel.

2020. márc. 29. 00:06
 36/42 anonim válasza:
50%
Azta rohadt ...
2020. ápr. 10. 00:20
 37/42 anonim ***** válasza:

Hát ha nem tudsz másról dumálni és mindíg mindenkit be akarsz szervezni, akkor igen.

Sok ember ez miatt vet követ az iparágra, mert olyan emberrel találkozott, aki valamit nagyon el akart neki adni, és nagyon szerette volna rábeszélni.

Ha így csinálja valaki, gyorsan elveszíti az összes barátját és ismerősét. 😃

De, ha ésszel csinálod, és szenvedéllyel. Akkor is lesz aki elküld a picsába. Viszont lesz olyan aki veled fog tartani.

Okosak mindíg vannak és lesznek. Kamu termék kamu üzlet stb. stb. Hagyni kell az ilyet magának nem kell meggyőzni senkit. Next.

Egy üzletember nem rabolja az idejét ilyenekre.

Szóval igen tönkreteheti az életed. Viszont fel is építheti azt.

2020. júl. 3. 15:16
 38/42 anonim ***** válasza:
Csak olyanról hallottam ahol nagyon közeli rokonokat húzott szét, az állandó térítése, meg szófosás, hogy milyen csodálatos a cég.
2020. júl. 7. 11:01
 39/42 A kérdező kommentje:

Utolsó: Ilyesmire gondoltam. Ha tudsz, írhatsz konkrétumokat.

Aki itt keménykedik, az minden ilyen kérdésnél jelen van. Mindig tényeket emleget, de soha nem írt le semmiféle tényt, hiába kérdeztük 1000x. Aztán mikor már 10 oldalon keresztül ment ez a téma, akkor elkezd arra hivatkozni, hogy ő már leírta - sehol, semmit. Hiába írod le neki újra és újra ugyanazt, mintha a falnak beszélnél. Alkalmi süket.

2020. júl. 12. 18:48
 40/42 anonim ***** válasza:

Kérdező, lehet, hogy "ilyesmire gondoltál", ám mást kérdeztél.

A válaszoló egy vagy több személyről beszélt. Te pedig egy multinacionális cégről kérdeztél.

A Forever LP soha, senki életét nem tette tönkre, ámde sok-sok ember életében hatalmas, pozitív változást tett lehetővé.

Egyének akik kapcsolatban állhattak az említett vállalattal, lehettek negatív hatással az ismerőseikre. Ámde, az messze nem azonos az említett céggel.

2020. júl. 15. 17:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!