Ismeri valaki a Forever Living Products NETWORK hálózatát? Ez a RING. Érdemes foglalkozni vele?
Figyelt kérdés
2017. jan. 5. 09:05
1/18 anonim válasza:
Igen, én is ezzel foglalkozom. :)
3/18 A kérdező kommentje:
Kedves 1. válaszoló!
Naponta mennyi időt foglalkozol vele? Csak ebből élsz, vagy ez másodállás?
2017. jan. 5. 12:18
4/18 anonim válasza:
Mivel gyed-en vagyok így nem csak ebből élek. De van belőle bevételem :)
5/18 anonim válasza:
Bocsánat, még az első vagyok.
Naponta olyan 1-max két órát, ahogy időm engedi. :)
6/18 anonim válasza:
Szia! Egy remek termékcsalád és kereseti lehetőség. Érdemes foglalkozni vele. A RING egy csapat a sok közül, akik ezzel foglalkoznak.
7/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, nekem most kínálták fel a lehetőséget, gondolkodom rajta!
2017. jan. 6. 10:59
8/18 anonim válasza:
Szia!
Engem is felkerestek vele, de nem tiszta, hogy pontosan mit is kellene csinálni. Felvilágosítanál?:)
9/18 anonim válasza:
Szia! Egy nagyon jó lehetőség. nem kell sokat gondolkodni, bele kell vágni, hiszen semmit sem kockáztatsz, csak nyerhetsz vele.Sok sikert!
10/18 anonim válasza:
Én szívesen elmondom hogyan mukodik :) sroxana.flp@gmail.com email címre íj nyugodtan :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!