Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Ismeri valaki a Forever...

Ismeri valaki a Forever Living Products NETWORK hálózatát? Ez a RING. Érdemes foglalkozni vele?

Figyelt kérdés
2017. jan. 5. 09:05
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
60%
MLM ceg kezdesnel meg kell venned egy 150ezer forintos termekcsomagot szoval mar itt elbukott az andokog, hogy bukni nemfogsz vele aki ugyesen csinalja es dolgozik odareszi magat az jol fog vele keresni aki meg csak varja a csodat az nemfog jolkeresni vele nint minden MLM cegnel
2017. márc. 19. 22:43
 12/18 anonim ***** válasza:
81%
Ha elkezdted, abbahagytad már azóta? Mennyit buktál rajta?
2017. aug. 28. 16:23
 13/18 anonim ***** válasza:
71%

Mizu azota?

Gondolom hagytad a f..ba.

Szerintem zsakutca dolog,tularazott vackokat sozzal ra ismeroseidre.Irj 100-150 fos nevlistat es zargasd a barataidat,mormold a sok f..sagot,konyorogj,hogy jojjenek el egy eloadasra,10000-bol elmegy 2 abbol 2 leolt,hogy miert kerested meg ezzel a sz..rral,ezutan kezd el zaklatni a barataidat,hogy mi a helyzet,es hogy te megoldod az eletet csak segiteni akarsz neki,talalkozzatok.

Ezt eljatszod 2-szer 3-jara nem veszi fel a telefont es ezt a legtobb baratoddal megcsinalod elveszited a 85%-at.

Miutan ez meg volt,van mar tobb tizezres telefonszamlad, mindemellett akar benzin koltseg,es nulla ismetlem nulla beveteled.

Plusz elveszited a barataidat is,mert senkit nem erdekel a hulye hiperszuper nuklearis vedopajzsod.

Mormolod minden jott mentnek az uzletedet,a tokuk ki lesz veled,es talan vesznek egy ket dolgot,csak hagyd mar oket beken.

Imadkozol,hogy legalabb egy 100-ast megkeress vele.

Egyik srac direktor szinten eloadta huha mennyit keres vele,kerdezem mennyit.

Azt mondja mar 300k is,mondom magamban de ugyes vagy,egy palyakezdo programozo keres ennyit,es nem kell kilincselnie meg mormolnia,meg zaklatni a baratait.

A szponzora mar 800k-t is megkeres,mondom magamban jaja,csak 10000000 fos csoportjai vannak es tobb millioert vasarolnak benne,ha par ember nem vesz jo lesz az 400k-nak se.

Nekem a vezeto beosztasu fejleszto kollegam 1M felett keres es nem milliokert kell eladnia haszontalan sz..rokat meg nem kell beszerveznie tobb tizezer fot sem ehhez a fizuhoz,jah es ez a fizu csak emelkedni fog neki.

A legtobb MLM-esnel meg a villanyt is kikapcsoljak,volt olyan ismim,aki eloadta mennyit fog lehet ezzel keresni,de azert megkerdezte,hogy melyik busszal tud bemenni a Belvarosba,a ruha rajta kb 5000Ft-os kinai volt.

Nagyon hitelesek amugy.

Sot olyan is volt,aki leszolta az alkalmazotti letet de persze tolem kert kolcson mert nem volt mit enni.

2017. aug. 28. 16:37
 14/18 anonim ***** válasza:

"kezdesnel meg kell venned egy 150ezer forintos termekcsomagot"

Aki ezt mondta neked, az nem mondott igazat.

2019. ápr. 25. 20:11
 15/18 anonim ***** válasza:

@13

Ennyi butaságot honnan tudtál összehordani? :D :D :D

Az FLP-ben egyébként nincsen "direktor". Kevered valamivel.

Kb. ennyire vagy hiteles.

2019. ápr. 25. 20:13
 16/18 anonim ***** válasza:
62%
De pedig @13nak igaza van ez valoban igy van ez a munka.vagy ismeroseid vagy barataid vagy idegeneket kell zargatnod gyozkodnod hogy csatlakozzanak hozzad illetve hogy eltudd adni a termekeket azokat valakire rakell soznod. hat hogyan mashogy mint hogy felkeresd oket.egy ket poszt lattan naponta meg talan eleguk is lesz beloled es leis torolnek facebookrol 😂. nagyon sok penzes embert kell h ismerj hogy ez a dolog mukodjon es sok hiszekeny embert kell kifognod hogy csapatod legyen. az okosak nem fognak bele ilyesmibe.
2020. márc. 4. 17:52
 17/18 anonim ***** válasza:

Hány évig dolgoztál network marketing típusú üzletben?

2020. márc. 4. 23:36
 18/18 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha érdekel egy őszinte és tárgyilagos vélemény, akkor kérdezz nyugodtan. 1 éve nézegettem én is a posztjaikat stb. és gondolkodtam, hogy belevágjak-e. Majd úgy döntöttem kipróbálom, adok neki egy esélyt meg magamnak is. Én abból indultam ki, hogy eleve a közösségi média egy nagy érték, tehát ha mégsem foglalkozok majd vele tovább, akkor is az Én márka építés jól jön, később bármilyen más saját terméket, vagy szolgáltatást könnyebb lesz eljuttatnom a közönséghez, ha van egy kiépített kör már.

Meg a marketingterv igazából vonzó, a csopiban pedig rengeteg videó van, hogy aki komolyan csinálja 1-1,5 éven belül eléri a havi 500.000 Ft-s szintet. Nekem a passzív jövedelem forrás a célom ezért indultam.

Szerintem ha hiszel magadban és követed amit mondanak, akkor sikerül. De kell hozzá pár hónap, gondolom ez egyértelmű.

Bár nem tudom, én úgy voltam vele, hogy ha csak 1,5 év múlva is érem el, de mellékesben keresek stabilan 500.000 Ft-t azért az nem semmi.

Szóval ha bármi kérdésed van, írj, mert nekem is sokat segítettek az őszinte és releváns vélemények.

Üdv.

2021. aug. 21. 12:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!