Van itt olyan, akinek a Forever Living Product tönkretette az életét? Vagy ismertek ilyen embert?
A Forever Living Products még soha senki életét nem tette tönkre. Nem is alkalmas rá.
Ellenben, milliók életét tette jobbá az elmúlt 40 évben. Milliomosok, milliárdosok tucatjait termelte ki kis hazánkban is.
Ugyanakkor, a pénz csak az egyik dolog. Más emberré tesz egy új szakma elsajátítása. Egy JOBB emberré.
Aki nem válik jobb emberré ebben a szakmában, az nem sajátította el.
Mindenki csak saját magát tudja tönkretenni. Olyan nincs, hogy te profin prezentálod az üzletet, s ennek következtében elfordulnak tőled az ismerőseid. Aki az üzlet miatt barátokat veszít, az valamit baromi rosszul csinál.
Az MLM (és az FLP) új képességeket, új barátokat, s nem mellékesen pénzt hoz az életedbe. Egyikből sem keveset. Csakhogy, ehhez meg kell tanulni a szakmát.
Egy profi nem fogja zaklatni az ismerőseit, s nem fogja teleszórni a facebook-oldalát direkt termékreklámokkal, mégis növekedni fog az üzlete.
Szóval, nem az FLP-ben van a hiba, hanem az ismerősödben...
Ja, s még egy... az FLP-ben nincs (kötelező) "kezdőcsomag". Ha van rá lehetőséged, megveheted, mert gyorsabban tudsz vele haladni.
Olyan ez, mint a kézi kasza, meg a motoros fűkasza esete. Az egyik szinte ingyen van, s lassú, de biztos haladást tesz lehetővé. A másik valamennyivel többe kerül, de sokkal gyorsabban tudsz haladni a segítségével.
Az FLP-üzleted építése NULLA forinttal is elkezdhető, csak az első időszak kicsit lassúbb lesz. Ha napi 1-2 órát teszel bele, akkor az első 1-2 hónapod lesz lassú, ha beleteszel egy átlagos munkaidőt, napi 8-10 órát, akkor ezen a lassúbb időszakon túl leszel pár nap alatt.
Szóval, ha jól csinálod, az FLP nem tönkretesz, hanem TÖBBÉ tesz.
Hú, ez aztn a kiváló marketingduma...
Már annak, aki beveszi.
És biztosan sokan beveszik, hiszen olyanokat sodor oda az élet, akik valami okból fogékonyak rá.
Hagyjuk már ezt, hogy jobb emberré tesz, meg milliomosok, milliárdosok...
Ez egy vicc.
Akik az elején beszálltak, azok másokból gazdagodtak meg, de ma már biztosan nem.
Van olyan baráti házaspár, akik hosszú-hosszú évek óta csinálják, de nem hogy meggazdagodtak volna belőle, még megnevezhető összeget se nagyon tudnának felmutatni. Azt a havi néhány ezret esetleg, amit felélnek, de az nem jelent gazdagságot.
De igen, van, akinek tönkretette az életét. A nyomulós, hitegetős felsővonal meg főleg hozzájárul ehhez, és erőteljesen rádtukmálják azt a kezdőcsomagot, még ha el is hangzik, hogy nem kötelező. Gyakorlatilag ha nem veszed meg, akkor jön a duma, hogy nem is akarod igazán, nem veszed komolyan, hogy akarsz így eredményeket elérni, stb.
Nem hülyék. Ezt sosem állítottam.
Nagyon is okkosak. Profi módon értenek ahhoz, hogy megvezessenek embereket.
De nem csodaszert árulnak, így emberek életét sem tették jobbá. Tudtommal még nem gyógyítják a rákot, bár el tudom képzelni, hogy az előadásokon ezzel is hitegetnek.
Lehet benne vakon hinni, meg lehet két lábbal a földön járni és logikuson szemlélni.
Kérdező, miért osztod az észt olyan témában, amiről halvány lila fingod sincs? :D :D :D
Tele van előítéletek mellett egy halom tárgyi tévedéssel a böffeneted...
Legjobb lenne, ha a billentyűzetet elengednéd, nem való a kezedbe.
Menj vissza utcát söpörni...
Te meg menj oda, ahova én gondolom!
Nehogy már megmond, miről lehet véleményem, és főleg, hogy MI lehet a véleményem!
Valaki csúnyát mondott az agymosásodra, amivel irányítanak téged? Juj, szegénykém!
Majd mondd el egy foreveres megbeszélésen, ott mindenki veled fog egyetérteni, és megnyugodhatsz, hogy csakis neked van igazad és mindenki más hülye!
Kisbarátom, a véleményeddel kitörölheted a legrejtettebb testrészedet :D :D :D
A véleményed mit sem változtat a tényeken.
A Forever él és virul, 41 éve folyamatosan növekszik, s minden egyes nap emberek millióinak az egészségét és életét teszi jobbá.
Több tucatnyi embert tett milliárdossá, s nem forintban.
Emberek ezreit tette dollármilliárdossá, s emberek millióinak biztosít átlagon felüli megélhetést.
Tudod, barátom, a te a véleményeddel azt csinálsz, amit akarsz arra senki nem kíváncsi.
Itt a tények beszélnek.
Kis hazánkban is minden egyes hónapban több száz ember látja meg a Foreverben a lehetőséget arra, hogy kiemelkedjen abból a középszerűségből, amiben te is tengeted a napjaidat.
Soha nem fogsz találni olyan embert, sehol a világon, egyet sem, aki a címben feltett kérdésedre valódi igent tudna mondani.
Na előbújt a szög a zsákból.
Ne mondd már, hogy a véleményemre senki nem kíváncsi, mert fogalmad sincs róla, jó?
Én nem állítottam, hogy ez a mocsadék dolog nem él és virul. Sőt.
Működik.
Attól még, hogy itt okoskodsz meg osztod az észt, nem lesz igazad!
Én tudom, hogy működik. És te tudod, hogy miért?
Mert amíg szr van, légy is van!
Mert ostoba emberek mindig voltak és mindig lesznek.
Mindig van olyan, akit át lehet verni, akit csőbe lehet húzni. Aki annyira ostoba, hogy bármit elhisz.
Te is egy ilyen vagy.
Fikázhatsz, de ettől nem leszel sem bölcs, sem okos.
Akik ezt kitalálták és irányítják, na ők nem buta emberek, ezt be kell látni. De ti, a legalja, azok vagytok, akár tetszik, akár nem.
És amellett, hogy sokan bedőlnek ennek az agymosásnak, a legtöbben mégsem! Egy szűk kör meghallgatja, vásárolja, beszáll, de 100 megkérdezettből 99 elutasítja, mert van esze!
A nagy számok törvénye alapján az a maradék 1% is elég nagy szám, szóval van miből élniük.
De ne állíts már ilyet, te szerencsétlen, hogy én kitörölhetem a véleményemmel, meg hogy a véleményem senkit nem érdekel, mert az emberek 99%-a velem ért egyet, és hátat fordít ennek az átverésnek. Neked további sok sikert kívánok, hogy növeld a feletted állók bankszámláján lévő pénzt, csak így tovább! :D
"több száz ember látja meg a Foreverben a lehetőséget arra"
Több száz ember?????
Az igen!!! :D :D :D :D :D
Ez már nem semmi!
Ez már majdnem az ország teljes lakossága! :D :D :D
Nem tudok statisztikát keríteni, de a nyakamat rá merném tenni, hogy ha van mondjuk 200 beszervezett idióta, abból 198 rövidesen abbahagyja a dolgot. Vagy eleve csak annyiban növelték a statisztikát, hogy elmentek egy meghallgatásra, vagy előadásra. HA be is lépnek, hosszú távon nem fogják csinálni, mert már rég nem éri meg.
A 90-es években még megérte, és aki akkor kezdett bele, annak elhiszem, hogy most is megéri.
De hogy új emberek tucatjainak biztosítson ez átlagon felüli megélhetést? Na ne vicceljünk már...
Tudod, hogy én mennyit keresek? Nem. Na ugye. Akkor próbálj meg nem okoskodni az én középszerű életemről.
Milliókat valóban nem keresek havonta, de gyanítom, hogy nálad többet, és nincsenek anyagi gondjaim. Sebaj, ha már csak ezzel tudsz támadni, akkor ezt meghagyom neked.
Visszatérve a véleményemre, meg hogy kiket érdekel: azt csak utólag láttam meg, hogy neked milyen magas százalékod van. :D
Gyakorlatilag senki nem ért veled egyet, senki nem tartja hasznosnak a mondókádat, ergo senkit nem érdekel a véleményed! :D
Mivel itt nem látszik, mert én vagyok a kérdező, ezért elárulom, én nem a 40% alattiak táborát erősítem, de még csak a közelében sem vagyok. Én, akinem a véleménye senkit nem érdekel. Aha... :D
Édesöcsém, rég olvastam annyi sületlenséget, amennyit te itt összehordtál az utóbbi két böffenetedben.
Nem állok neki elemezni, mert egyrészt jól látszik, hogy olvasás-értelmezési problémákkal küzdesz, másrészt pedig minden egyes sorodban átlagosan két tárgyi tévedés van.
A százalékom pedig tudod miért annyi? Mert a sikeres emberek ritkán népszerűek. Mert az irigység baromi nagy úr, s a hozzád hasonló buta emberek a tényeket is lepontozzák. Bármelyik kérdésbe beleolvasol, valaki aláírja a korrekt választ, akkor is lesz olyan idióta, aki lepontozza.
Mindegy, hogy mit gondolsz, meg miket böfögsz itt összevissza, a tényeken az nem változtat.
Szóval, élj csak a megszokott, középszerű világodban, s fikázd bátran a tőled sikeresebb embereket! Úgyis, jól láthatóan, csupán ez életed legnagyobb öröme :)
Kedves utolsó válaszadó!
Egy nagyon egyszerű kérdést szeretnék neked feltenni :
Mennyire szeretnéd, ha az másolódna az üzletedben és a hálózatodban az amit Te csináltál ebben a topikban ?
0ftal elkezdhetsz hàlòzatot èpìteni, ez azèrt nem teljesen igaz.. mert a hàlòzat èpitèshez meg kell lennie a 2 pontnak azaz ha megvàsàrolod a kezdőcsomagot akkor az illető hozzà is kezdhet hàlòzatot, csapatot èpìteni, addig nem. Összelehet szedni a 2 pontot több vàsàrlàssal de az hònapok kèrdèse. Kinek van 160E ftja a zsebèbe amit egyből ki is tud perkàlni?. Hàt manapsàg màr nem sok mindenkinek
A màsik pedig, hogy " nem kell tukmalni, posztolgatni, az emberek majd jönnek maguktòl" ez sem teljesen igaz, mert posztolgatni kell, ismeretlenekre ràìrni( igen, engem többen is megkerestek ezzel ès teljesen ismeretlenül),a tipikus szöveget nyomatni ,amivel àtmossa a forever az agyad, elhitetni màssal, hogy milyen szèp meg jò èleted van( közbe meg sehol semmi).
Baromi hitelesek vagytok mindannyian..
Lecsùszott munkanèlkülieket, anyukàkat vesztek rà,àtmossàtok az agyukat ...
Voltam egyszer egy előadàson, termèkbemutatòn, majdnem mèg ènis elhittem amit ott regèltek. Hàlistennek engem aztàn nem vezetett meg a kis szektàs csapatotok.
A kèrdezőnek pedig annyit hogy a forever teljesen màs emberrè tesz, nemis ismersz magadra illetve az ismerőseid, csalàdtagjaid sem mert az egèsz forever hazugsàgokkal mossa àt az agyad ès teljesen megvàltoztat.
ui a 21.nek hogy jò ember vagyok nincs szüksègem a foreverre hogy jobb ember legyek meg higyjek, ès àlmodozzak..
Òzban a nagy varàzslòban jobban hiszek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!