Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Érdemes még az Amway üzlettel...

Érdemes még az Amway üzlettel foglalkozni?

Figyelt kérdés
Én nagyon szeretem az Amway termékeket, tagja is vagyok, de eddig nem mertem ajánlani másoknak. Nem szeretném erőltetni ezt a dolgot senkinél, de ha csak pár ismerősöm családja átállna ezeknek a termékeknek a használatára, már az is előrelépés lenne. Hogyan győzzem le magamban ezt a félelmet, hogy beszéljek erről az ismerőseimnek? Miért van az, hogy ennyire negatív a megítélése?

2017. dec. 11. 14:43
 1/4 anonim ***** válasza:
78%
Mert egy baromi nagy piramisjáték. Innentől kezdve mindenki szkeptikus a termék minőségével kapcsolatban is. Plusz baromi drága, hiába jó. Én így vagyok a Forevereres aloé cuccokkal. Csak azt használom. Honlapról megrendelem magamnak, de nem akarok kereskedni vele, mert a barátaim nagy részét szerintem elveszíteném.
2017. dec. 11. 14:58
 2/4 anonim ***** válasza:
75%
Én egy ezzel foglalkozó ismerősömtől kaptam ajándékba egy parfümöt meg egy szemránckrémet már vagy 5-6 éve. Szerintem abban reménykedett, hogy ha tetszenek nekem, akkor majd fogok tőle mást is rendelni, de sajnos egyik termék se jött be, illetve inkább az velük a bajom, hogy szerintem túlárazottak, feleannyi pénzért tudok más márkájú, de hasonló minőségű terméket venni. Viszont sokan mondják, hogy tényleg jó termékek, úgyhogy megpróbálkozhatsz azzal, hogy ajándékba adsz ezt-azt az ismerőseidnek, hátha valamelyikük megszereti.
2017. dec. 11. 15:37
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

azért mert az MLM nem jó.

akinek működik az gátlástalan és törtető.

Ha nem szeretnéd erőltetni akkor ne erőltesd.

Nézz utána mennyibe kerül fenttartani egy eladói státuszt.

havi mennyi eladás, mennyi fogyasztás stb.

nem éri meg azért a néhány eladásért.

Akizól veszed azzal beszélj, hogy ajánlasz be neki ő meg ad vissza neked belőle.

2017. dec. 18. 22:39
 4/4 Üzletkötő válasza:
67%

Szia.

Nem tudtam megállni, hogy ne írjak.

Először is, ismerd meg a termékeket, használd az előírt módon, és ha meg vagy elégedve, nem rábeszélni vagy rátukmálni kell, hanem csupán csak felajánlani.Próbálja ki, és ha meg van vele ő is elégedve, akkor mutathatsz neki más terméket is. Fontos! NE LÉGY ERŐSZAKOS ! Ez az üzlet egy LEHETŐSÉGET AJÁNL.

De a termékek ismeretét az un. INFORMÁCIÓS RENDEZVÉNYEKEN fogod tudni elsajátítani.

Ne higgy senkinek az ilyen oldalakon aki azt állítja, hogy piramis. Győződjél meg róla te magad. Ez egy jó tanács.

Nézz utána, mi a különbség az MLM és a piramis között.

Aki azt állítja, hogy ez piramis, az valószínű, nem ismeri ennek az üzletnek a koncepcióját és lényegét. Az ilyen ember egyszer sem volt ilyen rendezvényen, csak a szomszédtól hallotta.

GYŐZŐDJ MEG RÓLA TE MAGAD !

Ja. Azt tudtad,hogy a üzletre 6 hónap a termékekre 90 nap teljeskörű garancia van ? Mert ezt általában elfelejtik közölni. Ettől kezdve semmi vesztenivalód sincs.

Én több mint 2 éve foglalkozom vele és semmi panaszom nincs. De ezt döntse el mindenki maga.

FONTOS:TERMÉKEK AJÁNLÁSÁNÁL MINDENKÉPP HANGSÚJOZD KI A 90 NAPOS GARANCIÁT,ami nem csak egy biztosíték de ez lényegében a reklám is.

Remélem hasznos információval szolgálhattam, de mindenek előtt konzultálj a szponzoroddal a felsővonaladdal mert én nem tudom innen ,hogy ők ilyen módszerrel dolgoznak.

Ha bármi

Yen segítségre szükséged van,írj bátran és amiben tudok segítek neked.

EGYEDÜL ABBAN HIGGY, AMIBEN MEGGYŐZŐDTÉL!

ÜDV:Csaba

2018. márc. 5. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!