Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Mit takar az AMWAY? Érdemes...

Mit takar az AMWAY? Érdemes vele foglalkozni? Lehet vele pénzt keresni? :O

Figyelt kérdés

Ma hallottam róla életemben először. Olvasgattam interneten, de nem igazán tisztázódott előttem a dolog.

Tehát mi ennek a lényege? Elkezdek ezzel foglalkozni és akkor kapok pénzt, ha az emberek csatlakoznak ehhez az egészhez? vagy most mi?!

#amwai #network twentyone
2016. júl. 12. 17:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Ez amolyan piramis rendszerben működő dolog. Meg kell fűzni embereket, hogy csatlakozzanak a rendszerhez, Amway termékeket rendeljenek, és abból te jutalékot kapsz.

Nagyon nehéz feladat, mivel mindenki utálja az ilyen rábeszélő ügynököket, meg kell győzni az embereket, hogy amit a neten rendelhetnek ismeretlen márkájú drágább terméket, az sokkal jobb, mint amit a boltban kapnak.

Minél több ember tartozik alád, és minél többet költenek, te annál többet kapsz belőle.

Nekem vagy 10 éve próbálkozott a tesóm ezzel, de csak addig jutott, hogy ő rendelt pár terméket, amiért a fölötte lévő ember kapott jutalékot, de a tesóm senkit nem tudott belerángatni ebbe, és abba is hagyta az egészet.

2016. júl. 12. 19:00
 2/11 anonim ***** válasza:
87%
Hálózatépítés. Rá kell beszélni az embereket az egészre. 10-ből 8-ember már szóba sem áll ilyen ügynökökkel.
2016. júl. 12. 19:36
 3/11 anonim ***** válasza:
És ne felejtsük el, hogy a "belépő csomag" sem ingyenes - anno jó pár évvel ezelőtt olyan 10 ezer ft körül volt, ha jól emlékszem...
2016. júl. 12. 21:12
 4/11 anonim válasza:
31%
Az amway mint olyan egy mlm rendszer. Kevesen szeretik mert nem túl tisztességes. Olyan dolgokat erőltetnek rád (cd rendezvények ...) amikre azt mondják, hogy nélkülük nem leszel sikeres. A szponzorok legtöbb esetben nem igazán segítenek és hasonlók... Ha egy jó mlm céget keresel én a DXNt tudom ajánlani. Ott nincs nagy kockázat és jól működik a rendszer. Ha van bármi kérdésed írj privátban is nyugodtan.
2016. júl. 20. 20:06
 5/11 Fenyvesi Gergely válasza:
52%
Én egy ideje csinálom én azt modnom hogy érdemes ha komolyan érdekel a dolog nyugodtan csapj bele hosszú nehéz folyamat már de 10 fix vevővel havi 20 plusszod simán lehet! Ne az üzletre próbáld rábeszélni az embert mert arra kicsi az esély a vásárlásra pedig ha valami használta örülni fog hogy van újra kitől beszerezni! Egy hónap alatt lett 30 vevőm aki nem akar foglalkozni vele de a terméket szereti és vaszi havi plusz 90 el számolok
2016. okt. 10. 13:17
 6/11 anonim ***** válasza:
19%

Nem szabad hinni az első hozzászólóknak.

Attól hogy páran rábeszélni próbálnak embereket majd utálják őket és egy fillért sem keresnek így még nem ez az Amway.

Megvan a módszer mit kell csinálni ahhoz hogy pénz is legyen belőle. Ezt kell megtudni s utána ezt csinálni.

A lényeg az mint minden más munkánál:

attól informálódsz akinél jelentkeztél.

Nem pedig itt a gyakorin vagy szomszéd Mariska néninél, neten esetleg a sajtóból.

Egy állás esetében se ezt tennéd, akkor itt miért?

Az amit irtak, hogy a sponzor nem foglalkozik veled ostobaság.

A sponzor dolga annyi, hogy megmondja hol kapod meg az útmutatást. De dolgozni neked kell nem nekik helyetted.

És igen fizetni kell érte mint a képzések többségéért. De ép most láttam a neten, vannak jelenleg ingyenes OKJ képzések. Villanyszerelőnek, baby sitternek ilyesminek. ha ingyenes képzést akarsz akkor válaszd inkább abból valamelyiket. (google: ingyenes okj) De pl. már a weblapkészités ott is százezrekbe kerül. Vállalkozás képzése nem tudom ingyenes e bárhol.

2017. jan. 8. 13:17
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

@13:17

Te sem vagy semmivel se hitelesebb itt bármelyik válaszolónál. Mivel benne vagy, nyilván te csak a szépet és a jót fogod mondani.

2017. jan. 8. 14:28
 8/11 anonim ***** válasza:
16%

de mondom a rosszat is: dolgozni kell a pénzért. ez elég rossz hír nem?

azonkívül meg nem nekem kell hitelesnek lennem s főleg nem itt.

aki belekezd valamibe annak magának kell informálódnia.

2017. jan. 8. 14:30
 9/11 anonim ***** válasza:
7%
szörnyű amúgy, hogy nem csak dolgozni kell a pénzért, de még informálódni is kell arról, hogy mit kell dolgozni...
2017. jan. 8. 14:50
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Csak tudod nem mindenki szereti azt a fajta "munkát" ahol tukmálni kell más emberekre dolgokat. Nem véletlen hogy aki bele kezd egy MLM-be, annak elég gyorsan leépülnek a szociális kapcsolatai.
2017. jan. 8. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!