Mit takar az AMWAY? Érdemes vele foglalkozni? Lehet vele pénzt keresni? :O
Ma hallottam róla életemben először. Olvasgattam interneten, de nem igazán tisztázódott előttem a dolog.
Tehát mi ennek a lényege? Elkezdek ezzel foglalkozni és akkor kapok pénzt, ha az emberek csatlakoznak ehhez az egészhez? vagy most mi?!
Ez amolyan piramis rendszerben működő dolog. Meg kell fűzni embereket, hogy csatlakozzanak a rendszerhez, Amway termékeket rendeljenek, és abból te jutalékot kapsz.
Nagyon nehéz feladat, mivel mindenki utálja az ilyen rábeszélő ügynököket, meg kell győzni az embereket, hogy amit a neten rendelhetnek ismeretlen márkájú drágább terméket, az sokkal jobb, mint amit a boltban kapnak.
Minél több ember tartozik alád, és minél többet költenek, te annál többet kapsz belőle.
Nekem vagy 10 éve próbálkozott a tesóm ezzel, de csak addig jutott, hogy ő rendelt pár terméket, amiért a fölötte lévő ember kapott jutalékot, de a tesóm senkit nem tudott belerángatni ebbe, és abba is hagyta az egészet.
Nem szabad hinni az első hozzászólóknak.
Attól hogy páran rábeszélni próbálnak embereket majd utálják őket és egy fillért sem keresnek így még nem ez az Amway.
Megvan a módszer mit kell csinálni ahhoz hogy pénz is legyen belőle. Ezt kell megtudni s utána ezt csinálni.
A lényeg az mint minden más munkánál:
attól informálódsz akinél jelentkeztél.
Nem pedig itt a gyakorin vagy szomszéd Mariska néninél, neten esetleg a sajtóból.
Egy állás esetében se ezt tennéd, akkor itt miért?
Az amit irtak, hogy a sponzor nem foglalkozik veled ostobaság.
A sponzor dolga annyi, hogy megmondja hol kapod meg az útmutatást. De dolgozni neked kell nem nekik helyetted.
És igen fizetni kell érte mint a képzések többségéért. De ép most láttam a neten, vannak jelenleg ingyenes OKJ képzések. Villanyszerelőnek, baby sitternek ilyesminek. ha ingyenes képzést akarsz akkor válaszd inkább abból valamelyiket. (google: ingyenes okj) De pl. már a weblapkészités ott is százezrekbe kerül. Vállalkozás képzése nem tudom ingyenes e bárhol.
@13:17
Te sem vagy semmivel se hitelesebb itt bármelyik válaszolónál. Mivel benne vagy, nyilván te csak a szépet és a jót fogod mondani.
de mondom a rosszat is: dolgozni kell a pénzért. ez elég rossz hír nem?
azonkívül meg nem nekem kell hitelesnek lennem s főleg nem itt.
aki belekezd valamibe annak magának kell informálódnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!