Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Mit takar az AMWAY? Érdemes...

Mit takar az AMWAY? Érdemes vele foglalkozni? Lehet vele pénzt keresni? :O

Figyelt kérdés

Ma hallottam róla életemben először. Olvasgattam interneten, de nem igazán tisztázódott előttem a dolog.

Tehát mi ennek a lényege? Elkezdek ezzel foglalkozni és akkor kapok pénzt, ha az emberek csatlakoznak ehhez az egészhez? vagy most mi?!

#amwai #network twentyone
2016. júl. 12. 17:51
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
17%

attól hogy pár tudatlan első hozzászóló - aki nem is ismeri - azt irja hogy tukmálni kell még nem igy van.

néz meg egy egy sikeres vállalkozót.

melyik tukmálja a termékét? egyik se.

s máris megvan a válasz hogy akik a tukmálásról irnak miért hiszik azt hogy nem működik.

mert úgy tényleg nem működik. ugy ép az lesz amit te irsz.

ehhez azonban nem kell Amway. Bármelyik cég termékét tukmálod másokra, ugyanugy nem fogják venni s ugyanugy le fognak épülni a kapcsolataid.

Még a sarki boltba se megy be senki ha tukmálják a terméket.

2017. jan. 8. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!