Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Ha alanyi adómentességet...

Ha alanyi adómentességet választok egyéni vállalkozás esetében, akkor bármikor át tudok lépni áfakörösbe? Van ennek költsége?

Figyelt kérdés
2017. okt. 31. 09:32
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
Nem csodálom, hogy újabb választ nem kaptál.Gutenberg és a nett kicsit messze esik egymástól.Az kevés, hogy valamit megtanulsz a könyvből, érteni is kell, a gyakorlatot is meg kell tanulni. Hiába magolom be a vakbélműtét hogyanját, szóról-szóra, attól még megcsinálni nem tudom.Tudod mit? ne csak a könyvelésbe ne kezdj bele, de a vállalkozásba se, Ott is kell sok olyan jogszabályt ismerni, érteni és alkalmazni, ami gondot jelenhet.Mérlegképes könyvelő és árszakértő vagyok, már nem dolgozom, de vállalkozó voltam
2017. nov. 1. 19:56
 12/21 A kérdező kommentje:

És egy könyvelő az biztos nem tudja a gyakorlatot. Hülyeségeket irkálsz megint, mint mindig. Választ pedig kaptam, attól hogy te csak trollkodni tudsz még van aki válaszolni is tud.

Guttenberg találmánya pedig hasonló horderejű volt akkor mint a mi korunkban a net. Ülj inkább vissza az iskolapadba s akkor talán kevesebb hülyeséget fogsz itt összehordani.

2017. nov. 1. 20:01
 13/21 anonim ***** válasza:

Az első válaszoló vagyok, még a másik kérdésed törlése előtt válaszoltam Neked, de a további kérdéseidre épp a stílusod miatt már nem akarok válaszolni.(3-as vagyok)

Ráadásul a vagdalkozás közben még azt sem veszed észre, hogy nem is mindig ugyanaz válaszol neked a "netről való tanulás" óta.

2017. nov. 1. 20:40
 14/21 A kérdező kommentje:
Számít az? Nem mindegy hogy ugyanaz kötekszik e és beszél mellé válasz helyett vagy mindig más? Amíg ez megy addig nincs jelentősége...
2017. nov. 1. 20:55
 15/21 anonim ***** válasza:

Én könyvelőként dolgoztam, hiszed vagy nem betegre kerestem magam az ilyen embereken, mert azt hitték okosak, az első Nav bírságot. Aztán , hogy ne legyen nagyobb buktak kifizettek sok százezret, vagy milliót.

A könyvelés egy képzés. Az orvos se youtuberól tanul. Itt érteni kell mindent.

Na mindegy, Ja éves képzés kötelező, mert következő évtől nem könyvelhet.

Volt egy hasonló ügyfelem, ő a könyvelővel spórolt. 2 milliós ÁFA be nem fizetés miatt megrántották 8 millióra, plusz 3-t kifizetett, hogy rendbe tegyük a céget, és kérvényezzük a részletfizetés satöbbi.

De nem veszem el senki kenyerét, tanulj a saját károdon.

2017. nov. 1. 20:59
 16/21 A kérdező kommentje:
Te meg a szövegértelmezést gyakorold még egy kicsit. Kétségeim vannak ilyen gyatra szövegértelmezési képességgel hogyan tudtál könyvelőként dolgozni. Esélyes hogy csak kamuzol.
2017. nov. 1. 21:11
 17/21 A kérdező kommentje:

Ja és még egy apróság, a szupervégzettségű könyvelőnek:

a gyakorikérdések.hu weblap arra való hogy kérdezzenek.

valamiért neked ezt is külön el kell magyarázni.

2017. nov. 1. 21:13
 18/21 A kérdező kommentje:
Néz csak egy kicsit a lap szélére, mi van oda írva? Az hogy APEH. Még nem NAV, kiemelem, még mielőtt emiatt is velem kötekszel a hatalmas eszeddel. Na de biztos azért van ott ilyen témakör, hogy ne tegyenek fel azzal kapcsolatos kérdéseket.
2017. nov. 1. 21:18
 19/21 jani273 ***** válasza:

A konyveles nagyon egyszeru dolog a hulye is megtudja csinalni. De ha a sajatod csinalod, mindig olvass utanna. A valasz a nagy G-nel van minden kerdesedre. Ha nem akkor meg flehivod a rablo adohivatalt hogy hol talalod az anyagot es mar olvashatod is. Senki nem szuletett szakmai tudassal, minden munka betanitott munka.

Beallitalak egy orvos melle aki mindennap vakbelet operal, allitom hogy 3 honap mulva ugyanolyan jol megtudod csinalni mit O. Szoval nem tojj be, tanulj tanulj tanulj.

2017. nov. 4. 09:44
 20/21 anonim ***** válasza:
Én remélem az első bírságnál is ekkora szád lesz.
2017. nov. 4. 09:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!