Ha alanyi adómentességet választok egyéni vállalkozás esetében, akkor bármikor át tudok lépni áfakörösbe? Van ennek költsége?
Könyvelő midnkét esetben jó ha van. 10 millió ft bevétel alatt, akár te magad is megtudod csinálni a dolgokat.
De ha már ehhez a kérdéshez a net segítségét kellett igénybe venni, akkor nem hinném, a könyvelésnél értenéd mi a 466-ra és 467-re vonatkozó szabályok.
Inkább fizess havi 15 ezret, minthogy az év végén 4-5 millióra megbüntessenek, és rádsüssék az áfacsalók vádját, egy kis végrehajtással megfűszerezve a lákosodon, mert ugye azt tudod, ha tartozásod van, akkor kimennek a lakásodra végrehajtani, hiszen az egyéni vállalkozásnál a teljes magánvagyonoddal felelsz.
"De ha már ehhez a kérdéshez a net segítségét kellett igénybe venni, akkor nem hinném, a könyvelésnél értenéd mi a 466-ra és 467-re vonatkozó szabályok. "
Miért a könyvelő honnan tanulta meg ha nem a netről?
Esetleg könyvből de az ebből a szempontból ugyanaz, a lényeg, hogy ő se úgy született, hogy tudta.
A könyvel őa netről tanult? :D bocs, de ezen röhögtem félórát, leestem a székről, most visszamásztam, hogy válaszolhassak neked.
Nem, a könyvelő évekig tanult mielőtt levizsgázott, majd utána évekig gyakornok volt, azután is évente több tréningen vesz részt százezrekért, hogy képben maradjon az aktualitásokat illetően.
De tudod mit, te tanuld meg anetről :D
Istenem. -_-
És ezeket nem a netről letöltött anyagból vagy könyvből tanulja? A saját hülyeségeden röhögtél fél órát. Kissé le vagy maradva, Guttenberg óta a tananyag jelentős része könyv alapú, még az általános iskolában is, nemhogy annál feljebb.
Az elmúlt évtizedekben pedig már ennek is a jelentős része online...
A könyvelői tréning pedig nagy ostobaság. Lehet hogy a csapatépítő tréningek divatosak manapság, de a naprakész szakmai információk, jogszabályok jelentős részét nem ott adják át hanem erről a neten keresztül tájékozódnak. Még az adóbevallás beadása is többnyire neten keresztül megy. 2017 van, ébresztő!
Látszik hogy nagyon nem vagy képben, csak a szád jár...
Túl sokat ittál így ünnepnapon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!