Büntetnek ha kamu drogot "adok" el?
Figyelt kérdés
Felénk sok a "drogos" cigány sajna és olyanokat hallottam hogy drogot kért másoktól de nem adott neki és megkéselte stb. Szóval annyit csinálnák hogy a zsebemben vagy valahol mindig lenne nálam aspirin vagy valami, kis zacskóban összetörve vagy porcukor és ha kér valaki tőlem akkor ingyen odaadom neki. Ui.: ne gondoljatok rosszra ez tényleg csak "önvédelmi" célból lenne2017. szept. 10. 19:10
1/7 anonim válasza:
Szerintem ez egy rossz módszer. Meg nem hülye egyből leveszi hogy kamut adtál neki aztán azért késel meg.
3/7 anonim válasza:
Nagyon rossz ötlet. Cigánnyal nem üzletelünk, még kamuból se. Ingyen sem adunk semmit, és el sem fogadunk semmit, ez az alap. Önvédelmi célból a paprika sprayt, vagy a gázpisztolyt ajánlom. Ha magas, és bátor vagy, akkor csak simán fejeld le a drogos cigányt.
4/7 anonim válasza:
Ha egyszer megtudja hogy van nálad drog, akkor máskor is meg fog keresni.
5/7 Koplárovics Béci válasza:
A kamudrogért a cigányok kb ugyanúgy fognak büntetni, mintha nem adtál volna. Sőt...
6/7 anonim válasza:
Kérdés az, hogy miért megy oda hozzád a drogos cigány?
Honnan gondolja, hogy van drogod?
Csak mert az emberek igen nagy többsége nem droggal járkál
az utcán.
"-Adjál drogot"
"-Soha nem drogoztam, honnan adjak? Nem élek ilyennel"
Mit tud csinálni? Drogot nem kap, akár a fejére is állhat.
Viszont ha adsz neki, akármit, gyanús, hogy pillanatok
alatt elterjed, hogy nálad van "anyag", utána meg nem
bírod a gallerit levakarni magadról. Ha meg selejtes a
cucc, akkor instant penge.
7/7 anonim válasza:
Ha adsz neki, és bemeséli magának hogy igazi, zaklatni fog téged. Ha rájön hogy átverted, rosszabbul jársz, mintha nem adtál volna neki . Ilyenkor hol vannak a rendőrök?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!