Valaki tud Bináris Opciókra jó stratégiát/oldalt ami nem kamu jelzéseket ad?
A bináris opciókból jól meg lehet élni, csak egy működő 70-75%os találati arányú stratégia kell hozzá. Esetleg olyan magánszemély tudna nekem privátban írni aki ebből él, és nem alá regisztrációs jutalékos oldal tagja?
Ha van egy olyan oldal ami valóban működik, nem kamu, és profitot termel a stratégiáért való fizetés nem okoz gondot.
Ember, te gondolkozol néha egyáltalán??
Ha lenne ilyen stratégia, az több milliárd dollárt érne. Szerinted bárki is ingyen megosztaná veled? De nincs ilyen, mert nem lehet megjósolni a piacot.
Nem a kamu jelzéseknél kezdődik a baj, hanem hogy matematikailag nincs esélyed nyerő stratégiát alkalmazni. A Bináris Opciók egy szerencsejáték, nem több, és ezt nem cinikusságból mondom.
Ezt például ingyen adom:
Most nem azért, mintha nem lenne igazatok ennek az egésznek a veszélyeiről, viszont ne csináljatok úgy, mintha az árfolyam kereskedelem ezen változata pénzfeldobás lenne és 50-50 az esély arra, hogy nyerjünk és veszítsünk. Én nem próbáltam, csak olvasgattam róla és a kereskedelem más részeiről is, az viszont biztos hogy perces ügyleteket nyitni sokkal kevésbé belátható, mint mondjuk az 1 órás ügyletek, annál sokkal nagyobb az ármozgás és valamennyire már képes követni a trendeket és itt a lényeg, ami miatt különbözik a pénzfeldobástól. Ha valaki türelmes, talál egy megfelelően egyértelmű trendet és még indikátorokkal is igazoltnak látszik a trend folytatása, akkor nem mondom, hogy 100%-osan, de az biztos, hogy több mint 50% eséllyel meglehet tippelni a trend folytatását, főleg ha még bebiztosítjuk magunk 3-4-5 duplázással a tőkénkből (nem az egészből, hanem egy részéből), ezekkel együtt már egy profi számára kiszámolható, hogy megéri-e beszállni vagy sem. A pókerben is nagyon sokat számít a szerencse, mégis vannak működő matematikai módszerek rá, hogy megéri-e elfogadni az emelést azokkal a lapokkal amik nálunk vannak vagy sem. Van két lap a kezünkben, 3 lent 52 lap van 47 ismeretlen. Preflop játék alapján belehet lőni kb hol lehetünk, számit, hogy ki emelt utoljára, ki hol helyezkedik el a nagy vakhoz képest, stb, ezek mind olyan információk, amiket tudva a valószínűségszámítás szerint kiszámolható, hogy a meglévő pot és egy flop emelés alapján mennyi a banki esély a megadásra, stb. Itt nem ismerhetünk konkrét számokat, de az indikátorok, a chart ismerete, a tapasztalat, a hírek alapján igen is belőhető egy viszonylagos valószínűség a nyerésre, egy profi képes erre. Ezután az ügyletnél megadott profitszinthez mérten kilehet számolni, hogy megéri-e azt az ügyletetek megnyitni vagy várni kell-e még további jelekre. Ezt persze mind az fél, 1 órás ügyletekre értem. A pár percesek ahol a 4. tizedesszám dönt arról, hogy nyerünk-e ott felesleges ilyeneket belelátni.
Szóval szerintem is kockázatos dolog ez a kereskedés, viszont a fentiekkel ellentétben én azt mondanám igen is lehet vele nyereségesnek lenni megfelelő tapasztalattal, kitartással és jó becslési képességgel, egy saját stratégiával és ami a legfontosabb, jó money managementtel.
A forex és eközött az a különbség, hogy egy egy órás chartnál a forexes 100$ befektetésből lehet keres 10$-t, mert csak 10%ot ugrott az árfolyam, te viszont keresek 85$-t, viszont ha 1$-ot is romlik, a forexes veszt 1$-t, te viszont 100-at. Egy forexes 40%-os winrattel már nyereséges lehet, ha a nyerő tradejei nagyok voltak és ezek összegéből levonva a bukásokat pozitiv szám jön ki, viszont egy bináris kereskedőnél ez sose jöhet be, ő fixen többet bukik egy traden mint amennyit nyerhet. Ha egy trade 80%-os profitot ajánlj, akkor kb 56%-os winrate kell, ahhoz hogy egyenlőben legyen. 56%os winrate fölött már profitábilis tud lenni valaki és azt senki se mondja nekem, hogy egy hozzáértő kereskedő 50-50-ben tud csak tippelni az ügyletekre, egy kezdő igen, de egy profi nem. Profi viszont senki se lesz hamar. A legtöbb kezdő elveri pénzét mire odajutna. Ebből is látszik egyébként, hogy a Martingale módszerrel vigyázni kell. Ha te hosszútávon tudsz hozni egy 60%os winratet, már nem biztos hogy megéri használni a Martingalet, mert lehet bekapsz egy szar szériát és bukod az egész tőkét, viszont ha bevállalod a veszteséget, viszont tartani tudod a 60%os nyereséget, akkor lehet egy nap nyersz mondjuk összesen 200$-t és buksz 133-at, akkor kerestél aznap 67$-t. A tőzsdén van egy vicces matematikai képlet: 4=5-1. Biztos érthető, mire utalás ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!