Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Mi a véleményetek erről az...

Mi a véleményetek erről az online pénzkereső oldalról? Kamu?

Figyelt kérdés
[link]

2015. dec. 30. 22:02
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
84%
kamu
2015. dec. 30. 22:15
 2/12 anonim ***** válasza:
79%
kamu
2015. dec. 30. 22:55
 3/12 anonim ***** válasza:
84%

Azt, hogy elég gagyi...

Amúgy ha pénzről van szó, mindig érdemes elolvasni az apró betűs részt alul:

"Figyelem! A Pénzkerés.us oldalon bemutatott módszereket mindenki csak saját felelősségére használja! Ezekért az oldal üzemeltetője semmilyen garanciát és felelősséget nem vállal! Az oldalon közölt tanácsok, tippek a szerző és a megszólalók véleményét tükrözik, és nem minősülnek befektetési tanácsnak, ajánlatnak. Az OpcióKereskedés komoly kockázattal jár ezért csak olyan pénzzel kereskedj aminek az esetleges elvesztését meg tudod engedni magadnak anyagilag!"

2015. dec. 30. 23:48
 4/12 anonim ***** válasza:
66%

"Bemutatom a 100%-ig biztos techinkámat..."

"Az OpcióKereskedés komoly kockázattal jár ezért csak olyan pénzzel kereskedj aminek az esetleges elvesztését meg tudod engedni magadnak anyagilag! " (DE LEGALÁBB LEÍRTA).

Van még kérdés?

2015. dec. 31. 09:12
 5/12 anonim ***** válasza:
84%
Ahol sportautó, luxushajó, villa, meg dollárkötegek képével prezentálják magukat az 110%-os kamu.
2015. dec. 31. 11:16
 6/12 dmb válasza:

Szia,

Már sok ilyet néztem én is meg próbáltam is őket, de sajnos azt kell hogy mondjam, ne dőlj be egyiknek sem.

Mindig kerestem a lehetőséget hogy hogyan kereshetek én is sok pénzt mint mások, sok mindent csináltam, voltak régen és még most is olyan oldalak ahol a reklámok megnyitásával pénzt kapsz. Igen kaptam 0,001 $ jobb eseteben, mit mondjak nem érte meg vele szenvedni. Próbáltam a Tőzsdét, elbuktam minden pénzem.

De a sok keresésnek hála azért találtam valamit amivel tényleg sok pénzt lehet keresni, kevés munkával.

Minden esetre ne dőlj be az ilyen olyan netes pénzkeresőkkel. Azzal csak akkor keresel ha te vered át az embereket :D

2016. jan. 1. 12:09
 7/12 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat :)

utolsó milyen munkáról van szó?

2016. jan. 1. 15:18
 8/12 anonim ***** válasza:
El ne hidd neki, ő is valami hasonló átverést reklámoz, csak burkoltabb formában.
2016. jan. 1. 15:45
 9/12 anonim ***** válasza:
Amúgy igen, elég valószínű.
2016. jan. 1. 15:55
 10/12 dmb válasza:

Hááát ha tényleg kamu dolgot reklámozok, amit amúgy nem szoktam, akkor nagy bajban vagyok :D

De amúgy nem. Van kiugró lehetőség mindenki számára a mai világban, a probléma hogy a legtöbb ember, hozzá van szokva valamihez és fél a változástól. A legtöbb ember inkább a fixre megy és rövidtávú a gondolkodása, amiről én beszélek az hosszútávú.

2016. jan. 1. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!