Osztrák játékbolt termékeit itt Magyarországon tudom értékesíteni vaterán?
Az aliexpresszes kereskedést csinálják jó néhányan és én abszolúte a netes vásárlás híve vagyok,de én ebben nem látom a nagy üzletet.
Egyébként igen.A vásárlód kifizeti neked a termék árát,te kifizeted az eladónak,ő pedig a vásárlód címére fogja küldeni.
Az hogy meg is kapja nem biztos,ekkor megint neked kell utánajárni mindennek,ehhez az angol nyelvtudás azért szükséges.
A másik,hogyha meg is kapja gond nélkül,akkor mit kap meg.
Ruhaneműnél a méretek elég parányiak,így neked fogalmad sem lesz róla,hogy egy Lesnek hirdetett nadrág mekkora valójában,itthon kb XSes felel meg.Ugyanígy a gyerekruha .Amit 10 évesnek hirdetnek,az olyan 4-5évesnek jó.
Tapasztaltam,de én már jóval nagyobbat rendelek mindig.
A szín meg a fazon olyan gyakran teljesen más,hogy az ember sírni tudna.
A játékok közül elég sok gyenge minőségű és sokkal kisebb a valóságban.
Sorolhatnám.
Számlát nem kapsz róla,még ha te adnál is vállalkozóként,nem tudod igazolni az áru eredetét,ha ellenőrzést kapsz.
Egy kis mellékesnek lehet megéri,de hogy csak ebből álljon a vállalkozás,ahhoz nagyon nagy mázli kell,hogy ne kapj egy ellenőrzést és évekig működjön.
Googlezd le,telefonáld körbe őket,biztos ki tudnak okítani.
De én attól tartok ez ennél bonyolultabb lesz.
Én is kicsiben kezdtem,csak saját célból majd minimális jövedelemkiegészítésért,majd komolyan,amikor már minden szempontból megérett rá a helyzet.
Én elsőre vásárolnék olyan terméket,amiben látok üzletet,hasznot,ezt árulnám piacon,börzén,neten feketén,aztán tenném hivatalossá,mert annyi buktatója és fizetnivaló van egy vállalkozásban,hogy huuhhh.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!