Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Ez a vállalkozás dolog úgy...

Ez a vállalkozás dolog úgy működik hogy itt kapok egy jó ötletet és megcsinálom a szerencsémet? Hány embernek jött ez be?

Figyelt kérdés
Miért gondolkoznak így az emberek?
2017. máj. 20. 06:22
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nem, nem így működik.

Akinek van egy jó ötlete, az nem lesz annyira hülye, hogy csak úgy megossza másokkal.

Egy vállalkozás elindítása igenis megoldható akár pár ezer forintból is. Online vállalkozásom van, én is így indultam. Most pedig a sokszorosát keresem, mint alkalmazottként.

Vannak előnyei és hátrányai. Amit előttem leírtak, az mind igaz: egy vállalkozó hétfőtől vasárnapig, napi 10+ órában dolgozik.

Másrészt: mivel vállalkozó vagyok, azt csinálom, amit szeretek. Ha pedig így nézzük, akkor egy percet sem dolgozok, mert imádom csinálni!

2017. máj. 24. 02:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!