Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Ti hogyan szállítjátok a...

Ti hogyan szállítjátok a termékeiteket?

Figyelt kérdés

Egy kis méretű csomagot (könyv nagyságú) szeretnék eladni, nagyobb tételben. A legolcsóbb megoldás amit találtam neten, az 1200 forint GLS-el. + ha utánvétellel küldöm akkor még egy ezres.

Postánál meg csak drágább alternatívákat láttam, amit sokallok egy ilyen kis csomag szállításához.

Ti ezt hogyan oldjátok meg? GLS-nél lehet szerződni havi kb. 50 csomag küldése esetén, hogy csökkenteni lehessen a csomagküldés díját?

2017. ápr. 16. 18:22
 1/9 anonim ***** válasza:

Ha van vaterás regisztrációd, akkor akár nem vaterás terméket is feladhatsz 1090 ft-ért, s ha egyszerre 4 csomag van vagy több, akkor a háznál történő felvétel ingyenes.

Ha nincs annyi és nem akarsz a háznál történő felvételért fizetni, akkor meg el kell menni a postára:

[link]

2017. ápr. 16. 18:36
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem be kéne fejezni a kapitalista kizsákmányoló vállalkozásokat és elkezdeni hasznos munkát végeznii.
2017. ápr. 16. 19:40
 3/9 Koplárovics Béci ***** válasza:
28%
Nagy tételhez keresd meg a például a GLS-t és köss szerződést velük. Sokkal olcsóbb lesz. De más cégeket is megkereshetsz: Royal, Posta, stb.
2017. ápr. 16. 20:58
 4/9 A kérdező kommentje:
És mi számít nagy tételnek?
2017. ápr. 17. 02:14
 5/9 Koplárovics Béci ***** válasza:
63%
Havi 50-nél szerintem már adnak jobb árat, a listaárnál biztosan jobbat. Hogy mennyire, az úgyis egyedi elbírálás lesz, várható méretek, súlyok, egyéb adatok szerint.
2017. ápr. 17. 10:44
 6/9 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm segítséged!
2017. ápr. 17. 22:02
 7/9 anonim ***** válasza:

Webox 599 Ft utánvétellel

Foxpost 479 Ft-től

csomagküldő.hu 500 Ft

pik pak pont 450 Ft -tól

rengeteg alternatíva van

2017. ápr. 21. 12:43
 8/9 A kérdező kommentje:
Igen, csak ez mind átvevőhelyre szállít és nem egyenesen a vevőhöz. Én pedig ilyet keresek.
2017. ápr. 22. 01:17
 9/9 anonim ***** válasza:
foxpost szállít címre is, ahogy a csomagküldő is...
2017. ápr. 23. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!