Nagytestű kutyátokat hogy szállítjátok autóban?
Figyelt kérdés
Ülésen, biztonsági övvel, vagy anélkül? Csomagtartóban? Ha csomagtartóban, van-e elválasztó rács? Másegyéb, amire figyeljek a szoktatásnál? (8hetes a kölyökkutyám,de nagyra fog nőni.)2013. aug. 8. 08:00
1/18 anonim válasza:
én biztonsági övvel hátsó ülésen.másik kocsinál(dzsip) meg elválasztó rács nélkül a hátsó részen.
2/18 anonim válasza:
Hátsó ülésen, hámmal, biztonsági övvel.
3/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Azt elfelejtettem írni: fajtát is írnátok?
2013. aug. 8. 08:24
4/18 anonim válasza:
Csomagtartóban szállítok 2 kutyát és van rács, bár inkább csak azért, hogy a fejüket ne nyomják a hátul utazók arcába és ne koszolják össze az ülést. Biztonsági szempontból a mi rácsunk nulla, nem gyári, hanem univerzális ami a 130 kilónyi kutyát nem tartaná meg. De annyira szűk a hely az üléstámla és a tető között, hogy nehezen tudnának előre esni.
5/18 anonim válasza:
Kombi autónk van, így hátul jön ketrecben.
7/18 Collie válasza:
Nekünk olyan hámunk van, amit hozzá lehet csatolni a biztonsági övhöz(bár lehet mindegyik ilyen:)), és a hátsó ülésen szokott ülni. Hogy mire kell figyelned a szoktatásnál? Talán annyit tudok mondani, hogy az első igazi autózása az pozitív élmény legyen számára. Tehát ne állatorvoshoz menjetek vele, hanem erdőbe, vízpartra, stb.
9/18 anonim válasza:
Az egyik autóban hátsó ülésen hámmal és biztonsági övvel.. Én nem a ehhez valót használom, mert az nem tetszik túl nagy a holt játéka. Sima k9es hámnak a karikáján átfűzők egy nyakörvet és azzal erősítem a biztonsági övhöz.
A másik autóba csak egyet tudok vinni mert nem nagyon ülhetne be. Ott az anyós ülés előtt a földön(szerencsére ha teljesen hátra tolom az ülést akkor éppen elfér. Ilyenkor értelemszerűen jóval óvatosabban vezetek.
Amerikai bulldogokról van szó.
10/18 anonim válasza:
Fix boxokban utaznak a kutyák (dobermann)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!