1/16 anonim válasza:
6 évesen kezdtem el kérlelni anyuékat. 10évesen meg is kaptam.Egy menhelyi shih tzu . Nagyon szeretem.
Amúgy nem vagyok kitartó?
2/16 Imola Ágnes válasza:
Mióta az eszemet tudom, volt kutya mellettem...és így volt tökéletes...nem tanultam azt hogyan gondoskodjak róluk, és hogy hogyan kell felelősséggel tartani egy állatot...ebben nőttem fel, minden természetes volt...
3/16 A kérdező kommentje:
és a kutyák mennyi idősek voltak mikor megkaptátok őket?
2013. júl. 18. 13:46
4/16 anonim válasza:
Hosszas könyörgés után 14 évesen, a kutyus 7 és fél hetes kölyök volt.
5/16 anonim válasza:
11 éves voltam és egy 1,5 éves Bichon Frise lánykát kaptam :)
jelenleg 21 éves vagyok és a kutyum 11 éves
6/16 anonim válasza:
10, 14, 16 évesen lettek kutyáim.
7/16 anonim válasza:
A 14. születésnapomra kaptam életem első saját kutyáját amit én választottam (addig is voltak kutyáink csak azok nem az enyémek voltak). 8 hetesen került hozzánk. A fajtája vizsla
8/16 anonim válasza:
Saját kutyát, aki az enyém lett volna, hozzám kötődött volna nem kaptam. Míg anyámékkal laktam, voltak kutyáink, de azokhoz annyira nem kötődtem. Az első saját kutyám akkor lett mikor különköltöztem a szüleimtől, a 21. szülinapom előtt pár nappal.
9/16 anonim válasza:
22 évesen. És nem kaptam, hanem vettem. Akkor már 2 éve dolgoztam, és összegyűjtöttem annyi pénzt, hogy meg tudjam venni, és mindent én fizetek.
10/16 anonim válasza:
Kutya(törpe pincser)mellé születtem,ő 14 éves koromig volt velünk.Kb 11 éves lehettem,mikor már kertesbe költözve befogadtunk egy erdélyi kopó jellegű 3 hós kölyköt az utcáról,majd rá vagy 2 évvel egy agyonszaporított,félholtravert közép-ázsiai szukát.Ő nem sokáig élt már velünk,időközben a kis pincserünk is itthagyott minket,így csak a kopó maradt...Míg végül 2011 tavaszán-akkor voltam 19 éves-menhelyről hoztam egy kuvasz-spicc mixet mellé.Most ők ketten vannak,mert szintén 2011-ben,karácsonyra elhoztam altatás elől egy idős,gyönyörű skót juhászkutyát...Ő alig több,mint egy évet élt nálunk,most márciusban adta fel a küzdelmet a rákkal szemben :'( Így a kis Hercegnőm sincs már,csak a kuvi és a kopó.Igazából gyerekkori álmom törzskönyvezett aussie,collie és/vagy kuvasz,de eddig még sosem tudtam szó nélkül elmenni a menthető kutyák mellett...Bár most úgy néz ki,jövő nyárra valóra válik a nagy álom,és egy tenyésztőtől származó,kiállításra szánt kis skót juhim lesz:) Tehát az,amire pulyakorom óta várok,egy tk-s collie vagy aussie(kuvaszt később szeretnék)hát...az már több,mint 10 év.De talán jövőre végre...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!