Ti hogy szállítjátok a kutyátokat?
Figyelt kérdés
A kutyám egy puli keverék, de szerintem kisebb a fajtánál, kb 10 kg lehet.
Keresztül kéne vinnem egy helyen, ahol gyalog nem tudunk menni. Én biciklire gondoltam.
Szerintetek egy biciklikosárba beleférhet? Elbír ekkora súlyt a kosár?
Persze először beleszoktatnám, hogy ki ne ugorhasson, meg raknék alá valamit, nem a csupasz kosárba.
A táv olyan 2 km, aztán venném ki a kosárból és gyalog mennénk tovább.
Ez működhet? Van esetleg más ötletetek?
2016. júl. 1. 21:45
1/3 anonim válasza:
Egy hátsó kosár elbírja és abba bele is fér szerintem (van olyan legalábbis), egy első már necces mindkét szempontból, meg nem lehetne normálisan irányítani a bringát.
2/3 anonim válasza:
[link] ilyesmi utánfutó esetleg? elég drága mondjuk, de már láttam párszor élőben is
3/3 A kérdező kommentje:
Jó ötlet ez a hátsó kosár, majd utánanézek, köszi:)
Ilyen utánfutót még sosem láttam, de naagyon jó, csak fogalmam sincs, hol lehet szerezni:D
Meg sajnos ezzel nem igazán tudnék hol "leparkolni", így mindenképp helytakarékosabb kellene, de azért köszönöm neked is!
2016. júl. 2. 12:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!