Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » 13 éves fiú vagyok! Hol...

13 éves fiú vagyok! Hol tudnák és milyen munkát vállalni?

Figyelt kérdés

Az a helyzet állt elő, hogy számítógépemben van egy elavult alkatrész, melyet 50-60000Ft-ért tudok jobbal pótolni, csak szüleim erre nem adnak soha pénzt! Hol tudnák és milyen munkát vállalni amivel össze tudok szedni ennyi pénzt? Otthoni

munkáért nem adnak pénzt! Azt mondják, hogy ez alap, hogy segítek vagy feltakarítok!

adnak!

2016. dec. 28. 10:59
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
De én ezért írtam csak oda, hogy a szüleim nem adnak, hogy elkerüljem ezeket a válaszokat! Minden tiszteletem a törekvésedért, viszont rokonoknál a pénzkeresés kilőve! A barátommal egyszer voltunk szórólapozni, viszont az nagyon ritkán van és nem olyan nagy a város, hogy sokat ki lehessen osztani! Ezért kéne még e mellé valami plusz munka. A legjobb az lenne, hogyha 2-en is lehet végezni azt!
2016. dec. 28. 16:56
 12/12 anonim válasza:
Ünnepekre, ha kapsz pénzt azt rakd félre. Én a helyedben odaadnám egy borítékban a szüleimnek, hogy "anya apa én ezt a penzt arra szánom, de félek, hogy elkölteném." Esetleg ha kapsz zsebpénzt, azt is add vissza, hogy rakják hozzá, nagymama ad valmit azt is tedd hozzá. Elobb-utóbb összejön. Sőt, ha látják a szüleid, hogy mennyire szeretnéd, akkor lehet, ha összejön egy bizonyos összeg kiegeszitik. Nem tudom ez mennyire lehetséges, de ha tudod, beszéld meg velük, hogy az édességek árát amiket kapnál azt is rakják hozzá. Feltéve ha szoktál kapni. Ha peksutemenyeket viszel iskolába, dumáld le, hogy szendvicset szeretnél, mert az olcsobb es a különbözetet rakjak felre neked. Igy nékik nem kerülne tobb pénzbe se es megis kapsz valamennyit.
2017. jan. 8. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!