13 éves fiú vagyok! Hol tudnák és milyen munkát vállalni?
Az a helyzet állt elő, hogy számítógépemben van egy elavult alkatrész, melyet 50-60000Ft-ért tudok jobbal pótolni, csak szüleim erre nem adnak soha pénzt! Hol tudnák és milyen munkát vállalni amivel össze tudok szedni ennyi pénzt? Otthoni
munkáért nem adnak pénzt! Azt mondják, hogy ez alap, hogy segítek vagy feltakarítok!
adnak!
Legalisan sehogyan, 15 eves korod elott semmikepp. Ha gamerkedni akarsz (mert kulonben minek kene neked gtx1060), vagy kersz aputol-anyutol, vagy jatszol a regebbi jatekokkal. 60e forint sok penz am, van aki havonta ennyibol kenytelen megelni.
Es igen, igazuk van, alap, hogy segitesz otthon, kajat-lakhatast-aramot-internetet, meg kb. minden mast ingyen kapsz, az a minimum hogy amiben tudsz, segitesz.
Uraim! Nem tudom hány évesek, viszont mint előbb leírtam kritikát nem kérek! Én a kérdésre kérek választ minél hamarabb nem pedig oktatást! Nektek nem mindegy, hogy miért, mit, hol, honnan veszek? Na még egyszer... A kérdés:
Hol tudnák pénzt keresni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!