Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » 13 éves fiú vagyok! Hol...

13 éves fiú vagyok! Hol tudnák és milyen munkát vállalni?

Figyelt kérdés

Az a helyzet állt elő, hogy számítógépemben van egy elavult alkatrész, melyet 50-60000Ft-ért tudok jobbal pótolni, csak szüleim erre nem adnak soha pénzt! Hol tudnák és milyen munkát vállalni amivel össze tudok szedni ennyi pénzt? Otthoni

munkáért nem adnak pénzt! Azt mondják, hogy ez alap, hogy segítek vagy feltakarítok!

adnak!

2016. dec. 28. 10:59
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
A végén az adnak szó véletlen került oda!
2016. dec. 28. 11:02
 2/12 anonim ***** válasza:
78%

Legalisan sehogyan, 15 eves korod elott semmikepp. Ha gamerkedni akarsz (mert kulonben minek kene neked gtx1060), vagy kersz aputol-anyutol, vagy jatszol a regebbi jatekokkal. 60e forint sok penz am, van aki havonta ennyibol kenytelen megelni.

Es igen, igazuk van, alap, hogy segitesz otthon, kajat-lakhatast-aramot-internetet, meg kb. minden mast ingyen kapsz, az a minimum hogy amiben tudsz, segitesz.

2016. dec. 28. 11:14
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
13 évesen törvényesen nem dolgozhatsz.
2016. dec. 28. 11:16
 4/12 anonim válasza:
100%
Ilyenkor sajnos nem tudsz szerintem sehol munkát keresni.Faluban vagy városban élsz ? Nyáron napszámba mehetnél ott simán összeszedsz ennyi pénzt és vannak hasonló korú srácok is.
2016. dec. 28. 11:28
 5/12 A kérdező kommentje:
Városban élek! Az elsőnek pedig azt üzenem, hogy a kritika lemaradhatott volna! Semmi olyat nem írtam, hogy igazságtalanul csinálják a szüleim! Nem kérek kioktatást etéren, mivel tisztában vagyok azzal, hogy igazuk van!
2016. dec. 28. 11:43
 6/12 anonim ***** válasza:
45%
Webca.....ja, fiú vagy.
2016. dec. 28. 12:26
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Kiváncsi vagyok, hogy ha beletolnád azt a munkát,időt amivel a te szinteden meg tudnál keresni 60e, utánna is ilyen lelkesen meg akarnál e venni egy alkatrészt ami 1 év mulva már fele annyit sem fog érni és igazából semmi szükséged rá csak hajtanak az irreális vágyaid mert mossák a kis agyadat.
2016. dec. 28. 12:54
 8/12 A kérdező kommentje:

Uraim! Nem tudom hány évesek, viszont mint előbb leírtam kritikát nem kérek! Én a kérdésre kérek választ minél hamarabb nem pedig oktatást! Nektek nem mindegy, hogy miért, mit, hol, honnan veszek? Na még egyszer... A kérdés:

Hol tudnák pénzt keresni?

2016. dec. 28. 13:57
 9/12 anonim ***** válasza:
Seholnák.
2016. dec. 28. 14:22
 10/12 anonim ***** válasza:
Itt Romániában legalább 14 éves kell legyél, hogy legálisan dolgozz vakációban. Amit tehetsz az, hogy megbeszéled a szüleiddel, rokonjaiddal, ismerőseiddel, hogy mit dolgozhatsz, amiért pénzt is adnának neked. Meszelés, ásás a kertben, kutyasétáltatás stb.
2016. dec. 28. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!