Külföldön (Írország, Anglia) szeretnék munkát vállalni mint műkörmös De. (! )?
DE... nincs papírom róla.
Munkám szép és igényes (több éve csinálom) de nincs se időm se pénzem elvégezni egy OKJ-s tanfolyamot (6 hónap és 100-200ezer FT)
Kérdésem az lenne, hogy előírás és kötelező a papír (akár ha szalonba helyezkedek el akár otthon) ??
Illetve egy vállalkozásnak mik a feltételei? Tudtommal ott 1-(2) évig nem kell adózni a vállalkozás után.
U.i.: Aki ÉPP rossz hangulatába van kérem ne írjon lenéző, megvető és bunkó választ mert nem esik jó az embernek hisz azért van az oldal hogy kérdezzünk! Előre is köszönöm Nektek :)
Szerintem pontosabb választ kapsz, ha az adott két ország facebookos magyar csoportjaiba belépsz és ott kérdezed meg.
Pl. Angliai magyarok, amellett vannak külön régiókra csoportok.
Ha már bent vagy ilyen csoportban érdemes rákattintani egyes csoporttagok profiljára, hogy ők milyen csoportokban vannak még benn és oda is belépni.
Ajánlani azért nem tudok mert én más országban élek, de nekünk is errefelé van vagy öt-hat, és többször előfordult, hogy ilyesmi információra voltak kíváncsiak és tudtak nekik segíteni a csoporttagok.
Írországban halott ügy ez. Ott nem adnak magukra a nők. Anglia jobb választás lehet, többen vannak, nagyobb a piac.
Igazából, azt kéne megtudni, hogy végzettséghez van-e kötve Angliában. Mondjuk én voltam Londonban 6 hetet, nem tláttam műkörmöst, de ez nem jelent semmit.
Angliai magyarok néven keres rá az oldalra. Ott fognak tudni segíteni. Viszont a magyar klientúrája kerüld kint. A legtöbb magyar borzalmas.
Nekem van OKJ-s végzettségem belőle.És egészségügyi előírás papír nélkül nem dolgozhatnál se itthon se külföldön.Szóval az ilyen kontárok végezzenek előbb képzést utána legyen pofájuk pénzt kérni..
szóval ha nincs papírod nem dolgozhatsz legálisan..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!